Νέα ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ με «άρωμα» Ευρώπης

Από το Σάββατο 20 Ιουνίου και κάθε δεύτερο Σάββατο στις 14:00, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Κλειώ Νικολάου μας ενημερώνουν από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 για ό,τι «Συμβαίνει στην Ευρώπη».

Μία νέα ενημερωτική εκπομπή, που μας μεταφέρει άμεσα και έγκυρα όλες τις εξελίξεις από την Ευρώπη, αξιοποιώντας το ευρύ δημοσιογραφικό επιτελείο ανταποκριτών που μόνο η ΕΡΤ διαθέτει.

Μέσα από ζωντανές συνδέσεις και βίντεο, οι ανταποκριτές της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες, το Στρασβούργο, το Βερολίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Μαδρίτη και το Λονδίνο, μας ενημερώνουν για τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον τρόπο που αυτές επηρεάζουν την κοινωνία, την οικονομία και την καθημερινή ζωή μας.

Ευρωβουλευτές, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, πολιτικοί αναλυτές και εκπρόσωποι της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά όργανα αναφέρονται σε όλες τις εξελίξεις για το μέλλον της ευρωπαϊκής οικογένειας στη νέα εποχή.

Η αρχισυνταξία είναι του Γιώργου Συριόπουλου και του Σάκη Τσάρα, η σκηνοθεσία της Μαρίας Ανδρεαδέλλη και η διεύθυνση παραγωγής της Αθηνάς Βάρσου.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 14:00, αμέσως μετά την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της προηγούμενης μέρας.