Μπάρμπα για Μενεγάκη: «Κάποια στιγμή οι άνθρωποι πρέπει να αφήνουν χώρο στους καινούργιους» (video)

Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha αλλά και ευρύτερα από το τηλεοπτικό σκηνικό σχολίασε, στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα», αγαπημένη ηθοποιός εκφράζοντας μάλιστα τα θερμά της συγχαρητήρια για την απόφαση αυτή της παρουσιάστριας.

Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα, η οποία δικαιολόγησε την άποψη της για το άνοιγμα θέσεων τόσο στο κομμάτι των παρουσιαστών όσο και σε εκείνο των δημοσιογράφων σε νέα πρόσωπα!

«Μπράβο της. Πολύ ωραία. Έπρεπε να φύγει» σχολίασε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αφήσει για ένα διάστημα την τηλεόραση. «Κάποια στιγμή οι άνθρωποι πρέπει να φεύγουν, να αφήνουν χώρο στους καινούργιους. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, θα μας λείψει σε όλους, το ωραιότερο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης και ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο αγάπη και σεβασμό. Θα μας λείψει, έχει γράψει ιστορία».

«Για μένα, όμως, δεν γίνεται, να είσαι σε μια καρέκλα, το λέω και για δημοσιογράφους αυτό, 30 χρόνια! Οι ίδιοι και οι ίδιοι! 40 χρόνια, έλεος! Φτάνει ρε φίλε! Άσε τα νέα παιδιά να μπούνε» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος η δημοφιλής ηθοποιός.

Εδώ που τα λέμε, ένα δίκιο το έχει..!