Η κόρη της Σταυροπούλου κερνάει καφέ αλά”mega mou” (pic&video)

O Πέτρος Μπούτος είναι αποφασίσμενος  να τα αλλάξει όλα  τουλάχιστον στο ψυχαγωγικό κομμάτι   Mega επενδύοντας σε νέα πρόσωπα .

Έτσι λοιπόν  αργά το απόγευμα της Τετάρτης «έσκασε» το μαντάτο  ότι η νέα παρουσιάστρια του πρωινού του mega  θα είναι η Δανάη Μπάρκα, κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου.

Το κανάλι  βρίσκεται  σε πολεμική ετοιμότητα  προετοιμασίας της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν θα θύμιζε  τίποτα σε ότι είχαμε δει μέχρι τώρα  στο mega και σε καμία περίπτωση  δεν θα αποτελεί  τυποποιημένο  προϊόν.

Ο Πέτρος Μπούτος έχει   αποφασίσει  να επενδύσει σε νέα πρόσωπα,δημιουργώντας οδηγούς εκπομπής  με άλλου τύπου θεματολογίες αποποιούμενο   τα γνωστά  μοτίβο του παρελθόντος  με στήλες gossip  και life style που ανακυκλώνονται  από ανάλογα  project.

Tα ραντεβού της διεύθυνσης ψυχαγωγικού  προγράμματος με  υποψήφιους συνεργάτες βρίσκονται σε αναβρασμό .

Πρίν  από μερικές ημέρες πέρασε  την πόρτα  του καναλιού  και ο Φίλιππος Ιωάννου, o γνωστός youtuber ως Fipsterr, δίχως να έχει συμφωνήσει ακόμη με τον σταθμό.

 Το Megaλο  «Όχι»

 Αξιοσημείωτο δε η αρχική  πρόταση για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής έγινε στην Βίκυ Σταυροπούλου, πρόσωπο  αγαπητό στην διοίκηση του καναλιού και φυσικά στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο ισχυρός άντρας του  Mega   πολιορκεί  την Σταυροπούλου  για τη συγκεκριμένη ζώνη πολλά χρόνια , όμως οι θεατρικές υποχρεώσεις της ηθοποιού δεν της επιτρέπουν  να προχωρήσει σε συνεργασία και τελικά η διάδοχος βρέθηκε και δεν είναι άλλη από την κόρη της  .

Η Δανάη ωστόσο δεν είναι απλά η κόρη της Βίκuς Σταυροπούλου. Είναι μία ηθοποιός η οποία έχει διαγράψει την δική της πορεία στο θέατρο με συμμετοχή σε παραστάσεις όπως «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», «Νίκη» κ.ά. Η πιο χαρακτηριστική ερμηνεία της ήταν αυτή στην «Ουρανία», όπου απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Αρχικά το όνομα της Δανάης είχε ακουστεί  για την νέα ψυχαγωγική  εκπομπή του  Alpha  με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά ως μέλος του πάνελ αλλά η πρόταση του Μεγάλου καναλιού ήταν στοίχημα .

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου της η Δανάη Μπάρκα ενθουσιασμένη ανέβασε σχετικό  story στον προσοπικό της λογαριασμό στο  instagram.

Πλέον, η Δανάη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε έναν διαφορετικό χώρο και σίγουρα ρόλο. Μόλις στα 27 της έρχεται να αντιμετωπίσει τηλεοπτικά μεγαθήρια και να αποδείξει πως τελικά όντως αυτή την χρονιά η τηλεόραση αλλάζει.