Τελικά παντρεύεται ή όχι η Φαιή Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο; Τι κρύβει το μυστικό ταξίδι στο Κιλκίς και το μονόπετρο στο χέρι;

Τι το ήθελες Φαίη μας το post στο instagram  με το δαχτυλίδι  μεταξύ κρασιού  τυριού και αχλαδιού ; «βροχή» τα σχόλια και άλλο τόσο τα εξώφυλλα για επεικείμενο γάμο.

Φίκια για μεταξωτές κορδέλες, η  είδηση με την  Φαιή Χαμογελά με  όλα αυτά αλλά κρατά το στόμα της ερμητικά κλειστό ,  ο έρωτας της  όμως με τον Νίκο Ηλιόπουλο καλά κρατεί.

Μετά τα εξώφυλλα και τις φήμες να οργιάζουν  για κρυφό γάμο στο Κιλκίς , άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα με την Φαιή να δίνει σε όλους  την ίδια απάντηση : «Δεν ξέρουν τι να γράψουν, δεν παντρεύομαι …το μονόπετρο  το έχω κάνει δώρο εγώ στον εαυτό μου, πέντε χρόνια τώρα…τι να λέμε;»

Η Φαίη γνωρίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, δεν προκαλεί  αλλά κάθε κίνηση της είναι θέμα.

Όσο για τις διαρροές στον  τύπο  για το «πρωινό» την επόμενη σεζόν και τους συνεργάτες  που δεν θα είχε στο πλευρό της  η Φαίη Σκορδα  δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει  τα σενάρια για μεταγραφές που θέλει αν κάνει στην εκπομπή της.

Αν αναλογιστούμε πως και πέρσι που επέλεξε για αρχισυντάκτη της εκπομπής της τον Γιώργο Πράτανο , η συνεργασία αυτή δεν της βγήκε όπως ήθελε.

Οι αλλαγές δεν αρέσουν τόσο πολύ στην Φαιή  όταν πιστεύει στο ρητό «ομάδα που κερδίζει μην την αλλάζεις».

Έτσι λοιπόν και φέτος  αλλαγές θα γίνουν ελάχιστες, υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των συνεργατών  αλλά ριζικές αλλαγές δεν θα γίνουν.

«Χρειαζόμαστε ανανέωση» ήταν η τελευταία φράση   της Σκορδά  σε ένα από τα meeting  που πραγματοποιήθηκαν  με την ομάδα της ,

Η Φαίη έχει ένα διάστημα τριών ημερών, να φιξάρει ενδεχόμενες αλλαγές και προσθήκες στην εκπομπή της πριν ετοιμάσει  τις  βαλίτσες για διακοπές μαζί με τους γιούς της Γιάννη και Δημήτρη  με προορισμό Κυλλήνη και Τήνο.

Προηγούμενο άρθροΤράβηξε όλα τα βλέμματα η Σάσα Σταμάτη στα Ματογιάννια της Μυκόνου.(pics)
Επόμενο άρθροΣυναγερμός από τον ΕΦΕΤ! Ανακαλείται νοθευμένο μέλι – Προσοχή μην το καταναλώσετε.(pics)