‘Ανω-κάτω το «Πρωινό»: αποχώρηση «βόμβα» από την ομάδα της Σκορδά

Η Φαιή Σκορδά μόνο  για διακοπές δεν μπορεί να φύγει και το  ρητό «κάθε  πέρσι και καλύτερα»  αποδεικνύεται ως το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής.

Μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης  Γραμμέλη  έσκασε κι άλλη  «βόμβα»  για την ομάδα  της Σκορδά.

Βέβαια δεν είναι κι ότι καλύτερο  να έχεις αποχωρήσεις καλοκαιριάτικα και δεδομένου ότι συνεργάτιδα σου που υπολόγιζες ότι την είχες «κλειδώσει» για την επόμενη σεζόν, η αποχώρηση της έσκασε βόμβα εν αιθρία.

Η Νάνσυ Παραδεισανού  μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές όμως όπως  ακούγεται  με αφορμή και την τηλεοπτική «γκάφα» πριν λίγο καιρό με τον Παντζάρα και το «μαιμού» ειδύλλιο  που του χρέωσαν με νεαρή θαυμάστρια του , βλέποντας το βαρύ κλίμα δυσαρέσκειας  αποφάσισε να πάρει το δισάκι της και να τραβήξει  για  άλλες πολιτείες. Βέβαια η δημοσιογράφος δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα γιατί αναμένει τις εξελίξεις για το ραντεβού που έχει κάνει με τον Σκαι.

Σύμφωνα με  τα παπαγαλάκια  εκεί στο κανάλι του Φαλήρου η Παραδεισανού  έχει κάνει ήδη δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ιωάννας  Μαλέσκου  και μάλιστα πήρε το πράσινο φως.

Η Φαιή  από την άλλη ως λύση έκτακτης ανάγκης προσπαθεί να μεταπείσει  τον Άρη Καβατζίκη να παραμείνει  στην ομάδα και να μην φύγει  για τον Alpha και την νέα εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργιίου…