Γόνιμος ο διάλογος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών – Μια γροθιά η Ελλάδα στις προκλήσεις Ερντογάν

Ολοκληρώνεται αύριο ο γύρος των συζητήσεων επί των εθνικών θεμάτων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αρχηγούς των κομμάτων του Ελληνικού  κοινοβουλίου.

Ολοκληρώθηκε αύριο ο γύρος των συζητήσεων επί των εθνικών θεμάτων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αρχηγούς των κομμάτων του Ελληνικού  κοινοβουλίου.

Σήμερα ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε πρώτο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και η συνάντηση τους πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα η οποία όπως σημειώνεται ξεπέρασε τον προβλεπόμενο χρόνο.

Στη συνέχεια η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά πέρασε το πρωθυπουργικό κατώφλι, και ο διάλογός τους ήταν όπως σημείωσαν εκατέρωθεν γόνιμος «Σημασία έχει να μας δει ο κόσμος, αυτές τις κρίσιμες ώρες, μια γροθιά όλους μαζί κι όχι ανά δύο», παρατήρησε η Φώφη Γεννηματά στη διάρκεια της συζήτησης.

«Έστω κι ανά δυο ο κόσμος μας βλέπει μια γροθιά», αντέτεινε ο πρωθυπουργός στην κ. Γενημματά.

Στην τελευταία συνάντηση του Πρωθυπουργού για σήμερα, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο βελόπουλο, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε “την καλή διάθεση συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων”.

Σημειώνεται ό,τι αναμένοντας τον κ. Βελόπουλο ο πρωθυπουργός συζητώντας με δημοσιογράφους προανήγγειλε ότι στις 6 Αυγούστου θα επισκεφθεί την Χάλκη προκειμένου να εγκαινιάσει το Κέντρο Υγείας του νησιού και τους προέτρεψε να πανε διακοπές στο Καστελλόριζο

Αυριο ο Πρωθυπουργός θα υποδεχτεί τον κ. Κουτσούμπα και τον κ. Βαρουφάκη

Η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών  γίνεται προκειμένου ο πρωθυπουργός να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς κυρίως για το αποτελέσμα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ και για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά