Ψευτογιατρός – Κοντοστάθης: Ακόμη τέσσερις νεκροί από την εγκληματική του δράση

Τέσσερις ακόμη θάνατοι φαίνεται πως συνδέονται με τα όσα κατηγορείται πως έκανε ο ψευτογιατρός.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την μακάβρια λίστα που μεγαλώνει και οι τραπεζικές θυρίδες «καίνε» τον Κοντοστάθη

Δραματικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τα όσα κατηγορείται ότι διέπραξε ο… γνωστός πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα ψευτογιατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης, 28.07.2020, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αυξάνεται η λίστα των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους, επειδή πίστεψαν στα… φούμαρα που τους πουλούσε ο ψευτογιατρός.

Ειδικότερα, μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τρεις νεκρούς.

Ωστόσο, ακόμη τέσσερις θάνατοι οφείλονται μάλλον στην δράση του Κοντοστάθη, βάσει τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Άνθρωποι οι οποίοι πίστεψαν σε αυτόν και τα λόγια του -έναντι φυσικά αδράς αμοιβής- ακολούθησαν τις συμβουλές τους και το πλήρωσαν τελικά με την ίδια τους τη ζωή…

Αξίζει να σημειωθεί πως επρόκειτο για περιπτώσεις ιάσιμες, που σημαίνει πως οι άνθρωποι αυτοί θα ζούσαν τώρα αν δεν είχαν γίνει θύματα του «Νίκου Κόντου».

Νέες αποκαλύψεις – Ανοίγουν τραπεζικές θυρίδες

Την ίδια ώρα, η Επιτροπή για το «ξέπλυμα χρήματος» έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της σε δύο τραπεζικές θυρίδες, οι οποίες ανήκουν μάλλον στον 47χρονο ψευτογιατρό.

Οι θυρίδες αναμένεται να ανοίξουν μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με πηγές των αρμοδίων υπηρεσιών, που επικαλείται η ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, τα έσοδα του Νίκου Κοντοστάθη τα τελευταία χρόνια πιθανόν υπερβαίνουν τα 700.000 ευρώ με βάση και τα νεώτερα στοιχεία από την εγκληματική του δραστηριότητα.

Σε αυτές τις θυρίδες εικάζεται ότι κρύβεται μέρος του ποσού που αναζητούταν σε διαμερίσματα-κρησφύγετα του ψευτογιατρού.

Επιπλέον, στις τραπεζικές θυρίδες ενδέχεται να βρίσκονται νέα ντοκουμέντα από την απατηλή δράση του.

Και off shore εταιρεία

Επιπλέον, έχουν εντοπισθεί τα «ίχνη» off shore εταιρείας που ο ψευτογιατρός χρησιμοποιούσε με τη βοήθεια άλλου ιδιώτη.

Φαίνεται ότι ο Κοντοστάθης έχει μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά σε Λιχτενστάιν και ΗΠΑ, τα οποία προέρχονται κυρίως από την απάτη -προ 14 ετών- ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος επιχειρηματιών με το τρικ πώλησης προηγμένων διαστημικών προγραμμάτων επικοινωνίας.