Μοναδικές μηχανές και σπάνια αυτοκίνητα θα… παρκάρουν το Σεπτέμβριο στον Άλιμο

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ανακοίνωσε σήμερα (10/8/2020) δύο θεαματικές και, ταυτόχρονα, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρσι το «Alimos Classic Car Sunday», η καταπληκτική αυτή υπαίθρια έκθεση κλασικών αυτοκινήτων όχι μόνο επαναλαμβάνεται με νέα και παλιά εκθέματα, αλλά απλώνεται και στον κόσμο της κλασικής μοτοσυκλέτας!

«Alimos Classic Motorbike Sunday»

Ο Δήμος Αλίμου, λοιπόν, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη, διοργανώνει το πρώτο «Alimos Classic Motorbike Sunday».

Η πρωτότυπη αυτή έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στον μαγευτικό πεζόδρομο Αλίμου, πλάι στη θάλασσα.

Τόσο οι φανατικοί του είδους όσο και οι απλώς περίεργοι, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά περισσότερα από 100 δείγματα «μηχανών» μεγάλης ηλικίας και μεγάλου… κυβισμού.

Όλο το φάσμα θα απλωθεί, από την ταπεινή Vespa μέχρι την αλαζονική Harley, για πέντε ώρες στο πεζόδρομο μέσα σε rock’n’roll και classic rock mood!

Alimos Classic Motorbike Sunday: Μία «παρέλαση» από σπάνιες ...

«Alimos Classic Car Sunday 2»

Μετά από αυτή την έκθεση με πρωταγωνιστές τις μηχανές, θα ακολουθήσει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το «Alimos Classic Car Sunday 2» (ACCS2) σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη.

Το φετινό υπόσχεται πως θα είναι μεγαλύτερο και πιο πλούσιο από το περσινό, με περισσότερα και σπανιότερα αυτοκίνητα και την κατηγορία Power Cars, με θηρία της αμερικάνικης βιομηχανίας δυναμικά εμπλουτισμένη.

Ελάτε να θαυμάσετε 200 πανάκριβα και εκπληκτικά συντηρημένα μοντέλα τα οποία, παρά την ηλικία τους, συναγωνίζονται επικίνδυνα τα σύγχρονα του εμπορίου!

Είσοδος για το κοινό: Από τις 2:30 το μεσημέρι μέχρι τις 7:30 το απόγευμα είναι φυσικά ελεύθερη,

Σημειώνεται ότι κατά τη διεξαγωγή των δύο εκθέσεων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Covid-19.