Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών – Χορηγία ύψους 582.000 ευρώ για τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας

Χορηγία ύψους 582.000 ευρώ για την αγορά 11.600 στρωμάτων και 80.500 κλινοσκεπασμάτων, πραγματοποίησε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, για τις ανάγκες των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συναντήθηκε σήμερα (12/8/2020) με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρο Βενιάμη, και στελέχη της ένωσης και τους ευχαρίστησε για τη σημαντική δωρεά.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης παρότρυνε τον Πρόεδρο και τα στελέχη της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, υπογραμμίζοντας:

«Το κοινωνικό σας έργο είναι σημαντικό.

Να το συνεχίσετε, γιατί ξαναμπήκαμε σε μια περίοδο με πολλά προβλήματα, με πολλές ανάγκες και πολλές στερήσεις λόγω της δοκιμασίας που υφίσταται αυτή τη στιγμή η χώρα μας, αλλά και η ανθρωπότητα ολόκληρη λόγω του κορονοϊού.»

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε., κ. Βενιάμης, δήλωσε ότι η Ένωση ήταν και παραμένει κοντά στους ένστολους, βοηθώντας στο έργο τους.

Επιπλέον, επισήμανε ότι η Ένωση αποδίδει διαχρονικά ιδιαίτερη σημασία στην αξία της κοινωνικής προσφοράς.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών σημείωσε ότι η χορηγία αυτή γίνεται για τη βελτίωση της ζωής των κρατουμένων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «αυτό που προσφέρουμε να είναι μια μικρή χαρά και ανάσα στην καθημερινότητά τους».