Ο κορονοϊός «παγώνει» τα γυρίσματα των «Rouk Zouk» και «Still Standing»

Ανατροπές στα τηλεοπτικά δρώμενα προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού και όπως φαίνεται θα υπάρξουν και άλλες κατά τη διάρκεια της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν.

Τα δύο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, το «Rouk Zouk» και το «Still Standing», αναγκάζονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Ενώ λοιπόν αυτή τη βδομάδα ήταν προγραμματισμένο η Ζέτα Μακρυπούλια κι η Μαρία Μπεκατώρου να υποδεχτούν παίκτες και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για καινούργια επεισόδια αυτά «πάγωσαν»… μέχρι νεωτέρας.

Η εταιρεία παραγωγής και ο ΑΝΤ1 επιθυμούν να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ειδικά για μετά την περίοδο των διακοπών ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα.

Για αυτό και ανέβαλαν τα γυρίσματα προσωρινά με σκοπό όλοι οι εργαζόμενοι, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο και εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα ανάμεσά τους να ξεκινήσουνκανονικά τα γυρίσματα.

Να θυμίσουμε φυσικά, πως την καλοκαιρινή περίοδο έγιναν κάποια γυρίσματα και στο κανάλι έχουν επεισόδια ώστε τα δύο τηλεπαιχνίδια να επιστρέψουν στον αέρα την προγραμματισμένη ημερομηνία, αλλά ελπίζουν ότι τα αποτελέσματα από τα τεστ να είναι σε όλους αρνητικά ώστε σύντομα να συνεχίσουν στην κανονικότητα.