Θεσσαλονίκη: Θετικοί στον κορονοϊο 14 εργαζομενοι σε μεταλλευτική εταιρία

Plasma donors are seen at the newly inaugurated plasma bank at the state-run Institute of Liver and Biliary Sciences (ILBS) hospital for treatment of patients suffering from the coronavirus disease (COVOD-19), amidst the spread of the disease in New Delhi, India, July 2, 2020. REUTERS/Anushree Fadnavis

Συναγερμός σήμανε και πάλι στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό 14 νέων κρουσμάτων σε μεταλλευτική εταιρία που εδρεύει και δραστηριοποιείται στη δυτική πλευρά της πόλης, συγκεκριμένα στην περιοχή των Διαβατών του δήμου Δέλτα.

Πρόκειται για 14 εργαζόμενους που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ενώ τα κρούσματα είναι ανάμεσα σε αυτά που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για τη Θεσσαλονίκη.

Από χθες είναι ήδη σε εξέλιξη, επιχείρηση ανοιχτής επικοινωνίας από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με τη συγκεκριμένη μονάδα, προκειμένου να γίνουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι χώροι της εταιρείας απολυμαίνονται, ενώ περαιτέρω οδηγίες για το προσωπικό και τον εργασιακό χώρο θα δώσει ο ΕΟΔΥ.