Aιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών

Σοβαροί τραυματισμοί προέκυψαν απο το αιματηρό ανθρωποκυνηγητό και τους ξυλοδαρμούς που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 29/8, στη Μεσαρά της Κρήτης,μεταξύ ομάδας Πακιστανών και Ελλήνων.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν στις 20:00 περίπου το βράδυ στο Τυμπάκι, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και άρχισαν να λογομαχούν, ενώ δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα.

Ακολούθησε άγρια συμπλοκή ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ κάποιοι φαίνεται πως πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους (ξύλα, καρδόνια κλπ.) και άρχισαν να χτυπούν με αυτά ο ένας τον άλλο. Μάλιστα, υπήρξε και κυνηγητό στους δρόμους, με την Αστυνομία να σπεύδει στο σημείο και να προχωρεί σε δεκάδες συλλήψεις.

Από τη συμπλοκή, πέντε άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, με τους δύο να οδηγούνται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 53χρονο και έναν 47χρονο, ελληνικής καταγωγής, με τον έναν να δέχεται τις πρώτες βοήθειες και να λαμβάνει εξιτήριο και τον δεύτερο να παραμένει στο νοσοκομείο καθώς φέρει σοβαρό τραύμα στο χέρι.

Την ίδια ώρα, οι αρχές προχώρησαν σε 22 συνολικά συλλήψεις (22 Πακιστανούς και 2 Έλληνες). Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Τυμπάκι, μετά και την παρέμβαση του δημάρχου Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Όσον αφορά στην αφορμή της συμπλοκής, φέρεται να ήταν ένας καυγάς ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν άντρα πακιστανικής καταγωγής την προηγούμενη ημέρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε στο συσκευαστήριο του Τυμπακίου, όταν ο Πακιστανός μίλησε άσχημα σε μία γυναίκα και πήγε ένας Έλληνας και την υπερασπίστηκε, ζητώντας παράλληλα τον λόγο για την συμπεριφορά του.

Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί επίθεση από ομάδα Πακιστανών και στη συνέχεια ακολούθησε η αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα στις δύο ομάδες.