Μέγκαν Μαρκλ: Έγκυος η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι; (video)

Φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ, συζύγου του πρίγκιπα Χάρι, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν ξένα δημοσιεύματα.

Τις φήμες αυτές ενίσχυσε η πρόσφατη εμφάνιση της «αντάρτισσας» των βρετανικών Ανακτόρων σε βίντεο στο Ιnstagram.

Οι διαδικτυακοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν ότι έλαμπε το πρόσωπό της και ότι ήταν σε πολύ καλή διάθεση αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο δεύτερης εγκυμοσύνης.

Πριν από μία εβδομάδα η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, είχε μία βιντεοκλήση με πελάτες της από την εταιρεία της συλλογής ρούχων της, Smart Works, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού της έργου.

Μιλώντας μέσω βιντεοκλήσης με τρεις πελάτες από την φιλανθρωπική οργάνωση τόνισε ότι ως γυναίκες είναι «εύκολο να ξεχάσουμε τις δεξιότητές μας έως ότου κάποιος βρεθεί να μας τις επισημάνει».

Επιπλέον, εξήρε την σπουδαιότητα της ένδυσης στην αυτοπεποίθηση των γυναικών. Ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε και η δική της αυτοπεποίθηση έδειχναν ότι κάτι ευχάριστο της έχει συμβεί, όπως επισημαίνουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Η Μέγκαν συμμετείχε στη βιντεοκλήση από το αρχοντικό της, κόστους 14 εκατομμυρίων δολαρίων, στη Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ.