Κριός

Η μίμηση και το ποζάρισμα ενδεχομένως να βοηθούν να συντηρήσεις προσχήματα, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με αυτά που θέλεις.

Ταύρος

Αξιοποίησε τις δυνατότητες της μέρας, απλώς μην ζαλίζεις τον έρωτα όποιου βρεις μπροστά σου, επειδή αυτό εγκυμονεί και δυσάρεστες αντιδράσεις.

Δίδυμοι

Είναι εύκολο να μπερδέψεις το να διατηρείς τα λογικά σου στο ζόρι, με την πλήρη αποστασιοποίηση, μάλλον προς το δεύτερο τείνεις και δεν είναι ό, τι καλύτερο.

Καρκίνος

Μικρό το όφελος να κάνεις ότι δεν σε ενδιαφέρουν αυτά που σε ενδιαφέρουν στις σχέσεις σου, μάλλον αντιπαραγωγικό.

Λέων

Οι διαδικασίες και οι αγγαρείες έχουν τη σημασία τους και είναι απαραίτητες, όμως όχι όταν στερούν τελείως το οξυγόνο από την καθημερινότητά σου.

Παρθένος

Πολλοί κανόνες και φιλοδοξίες στα προσωπικά σου και στα δημιουργικά σου πρότζεκτ, με αρνητικό αντίκτυπο στην επιθυμία σου να εμπλακείς ουσιαστικότερα.

Ζυγός

Ο διαγωνισμός ποιος είναι πιο σωστός και ποιος έχει δίκιο δεν αποδίδει καθόλου στο σπίτι και το γραφείο, επειδή αποτρέπει από οποιαδήποτε δράση.

Σκορπιός

Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου επικοινωνιακά γιατί χωρίς προσαρμοστικότητα δεν γίνεται καμία δουλειά.

Τοξότης

Γενικώς καλό είναι να μην πηγαίνεις ούτε σε άκρα επίδειξης, ούτε σε άκρα τσιγκουνιάς όταν κάτι θετικό έρχεται προς το μέρος σου.

Αιγόκερος

Προσπάθησε να βρεις κάποιου είδους ευελιξία στον τρόπο που μεταχειρίζεσαι τον εαυτό σου γιατί έχεις αρχίσεις και τρίζεις στα θεμέλια.

Υδροχόος

Αν σ’ έχει πάρει από κάτω με όσα σου συμβαίνουν, πιάσε να βοηθήσεις κάποιον άλλο, μην ματαιώνεις ό, τι ήθελες να κάνεις.

Ιχθύες

Να ‘σαι ανοιχτός σε ασχολίες, φιλίες και ιδέες που ίσως σου ξινίσουν αρχικά, επειδή διαφορετικά είναι βέβαιο πως απλά βαλτώνεις.

Προηγούμενο άρθροΝέες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης μεταναστών από τους κατοίκους στα Καμένα Βούρλα
Επόμενο άρθροΚαιρός: Παρασκευή 25/9/2020