Τα ζώδια της Κυριακής 4/10/2020

Κριός

Μην είστε τόσο κολλημένοι στις απόψεις σας σήμερα, που επιμένετε ότι έχετε την σωστή απάντηση για όλα. Σκεφτείτε όλες τις επιλογές πριν δεσμευτείτε σε κάτι. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να ενοχληθούν από την στενοκεφαλιά σας. Σταματήστε και ρίξτε μια ματιά στην ευρύτερη εικόνα.

Ταύρος

Βγείτε ήσυχα-ήσυχα από το επίκεντρο των γεγονότων, εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε. Μην προσπαθείτε με το ζόρι να χώσετε την μύτη σας στις υποθέσεις των άλλων, ακόμη και αν πιστεύετε ότι ξέρετε τι πρέπει να γίνει. Οι άνθρωποι γύρω σας έχουν ισχυρές απόψεις και δεν θα επηρεαστούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Κάποια πρόσφατα γεγονότα σας έχουν ρίξει σε τέλμα. Το μυαλό σας δουλεύει υπερωρίες για να λύσει τους γρίφους. Το πιθανότερο είναι ότι μάλλον υπερβάλλετε για το τίποτα. Σήμερα θα αντιμετωπίσετε τη σκληρή πραγματικότητα, που έρχεται ως συνέπεια της ακραίας σκέψης σας.

Καρκίνος

Υπάρχει ένα μελαγχολικό κλίμα γύρω σας σήμερα. Είναι λες και οι άνθρωποι δεν μπορούν να δεχτούν κανένα καλό νέο. Μην σας εμποδίσει αυτό να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε, δεν πρέπει να αναλύετε τους λόγους πίσω από τη συμπεριφορά των άλλων τώρα.

Λέων

Παρακολουθήστε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας σήμερα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μην διστάσετε να ακολουθήσετε την διαίσθησή σας όταν κάτι δεν σας ακούγεται σωστό. Μείνετε συγκεντρωμένοι και προσπαθήστε να μην αφήνετε διάφορα συναισθηματικά ζητήματα να διαταράσσουν τις σκέψεις σας. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας.

Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε ότι τα χέρια σας είναι δεμένα και δεν έχετε επιλογή. Μην απελπίζεστε για μια κατάσταση που φαίνεται αξεπέραστη. Έχετε άσους στο μανίκι σας, που μπορούν να βοηθήσουν να ξεφύγετε από οποιαδήποτε κατάσταση, όσο δύσκολη και αν είναι.

Ζυγός

Σήμερα είναι καλή στιγμή να πάρετε θέση για ένα ζήτημα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Οι άνθρωποι θα χάσουν την εμπιστοσύνη σε εσάς εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Αυτό που δεν συνειδητοποιούν είναι, ότι δεν έχετε σταματήσει να επεξεργάζεστε όλα τα πιθανά σενάρια στο μυαλό σας. Τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε τις σκέψεις σας.

Σκορπιός

Η σημερινή είναι από τις μέρες που ανυπομονείτε να μοιραστείτε τα νέα σας με φίλους. Μπορεί να λάβατε μόλις ένα δέμα ή κάποιες πληροφορίες που δεν κρατιέστε να πείτε. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που θα βρίσκονται εκεί. Μπορεί κάποιο να μην ενεργεί προς το συμφέρον σας.

Τοξότης

Η απροθυμία να μιλήσετε, μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σήμερα. Μπορεί να διστάζετε να μοιραστείτε όσα γνωρίζετε, από φόβο για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία για να καλύψετε τον εγωισμό σας. Μοιραστείτε τις γνώσεις σας και θα εκπλαγείτε από την ανταπόκριση που θα έχετε.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια στιγμή έντασης με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Ίσως υιοθετεί μια στάση νουθεσίας, που αρχίζει να σας ενοχλεί. Πάρτε μια ανάσα. Συνειδητοποιήστε ότι αυτό το άτομο δεν είναι επικριτικό, απλά ενδιαφέρεται για εσάς και προσπαθεί να σας συμβουλεύσει.

Υδροχόος

Υπάρχει μια καθησυχαστική αίσθηση σήμερα, που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι. Αισθάνεστε μια δύναμη μέσα σας, που υπενθυμίζει ότι όσο μένετε εντός ορίων όλα θα πάνε καλά. Όσο μένετε σε αυτά που ξέρετε, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Ιχθύες

Αισθάνεστε παγιδευμένοι σήμερα. Όποια κατεύθυνση και να πάρετε, βρίσκετε τοίχο και κλειστές πόρτες χωρίς ένδειξη ότι πηγαίνετε σωστά. Αντί να περιπλανιέστε άσκοπα, σταματήστε και ζητήστε βοήθεια. Εκεί έξω υπάρχουν άτομα πρόθυμα να σας δώσουν συμβουλές με τη δική τους οπτική.