Γάμος Ελεονώρας Ζουγανέλη: Γιατί έγινε στις Σπέτσες – Αποκαλύπτει ο κουμπάρος (video)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο γάμος του ζευγαριού τελικά δεν αναβλήθηκε, αλλά αντιθέτως πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες με λιγοστούς αλλά εκλεκτούς και αγαπημένους καλεσμένους.

Ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι που το συνδύασε με ένα μαύρο παπιγιόν και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ένα νυφικό διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

Το πρωί της Δευτέρας μάλιστα ο Γιώργος Λύρας, που δημοσίευσε και μια ωραία φωτογραφία από το pre wedding πάρτι, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αν και αρχικά το ζευγάρι είχε αποφασίσει να ακυρώσει τον γάμο λόγω κορονοϊού, άλλαξε τα σχέδιά του και παντρεύτηκαν στις Σπέτσες.

«Πήγαμε από την Παρασκευή στις Σπέτσες. Το άγχος το μεγάλο ήταν τα μέτρα που υπάρχουν για τον κορωνοϊό. Ήταν πολύ λίγα τα άτομα. Ήταν στο επιτρεπτό όριο. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν η απλότητα που είχε αυτός ο γάμος, ήταν εντυπωσιακό. Ήταν ένας παραδοσιακός γάμος…Νομίζω ότι όλες οι εικόνες ήταν εκπληκτικές. Ο γαμπρός έχει σπίτι στις Σπέτσες δεν είναι από εκεί. Ήταν απόφαση του ζευγαριού να μη γίνει ένας ανοιχτός γάμος, τελικά επέλεξαν να μη γίνει ένας ανοιχτός γάμος λόγω μέτρων. Δε προσπάθησαν να κρύψουν κάτι, έτσι και αλλιώς μαθεύτηκε αμέσως σε χρόνο ντετέ. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι στην Αθήνα και στο μέρος που είχαν αποφασίσει στην αρχή (Island), θα ήταν δύσκολο να γίνει με είκοσι άτομα…Ήταν όλοι πάρα πολύ συγκινημένοι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος συμπληρώνοντας χιουμοριστικά πως τραγούδησαν όλοι και όχι μόνο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Μετά το μυστήριο το ζευγάρι έφυγε με άμαξα για το χώρο της δεξίωσης και χόρεψαν ξέφρενα με τους καλεσμένους φυσικά να μην σταματούν το χειροκρότημα.

Δείτε το video: