Θεσσαλονίκη-Θλίψη: Αιφνίδιος θάνατος τεχνίτη του ΟΑΣΘ

Θλίψη επικρατεί στις τάξεις των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ, μετά τον αιφνίδιο θάνατο ενός τεχνίτη του Οργανισμού στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης.

Όπως αναφέρει στην Voria.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ Γιάννης Δήμκας, «ο συνάδελφος ήταν 50 ετών και αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά του».

«Πέθανε στην αρχή της βάρδιας τα ξημερώματα όταν ετοιμαζόταν να πιάσει δουλειά. Άμεσα έσπευσε το ΕΚΑΒ δυστυχώς όμως δεν κατέστη δυνατόν να τον επαναφέρουν στη  ζωή», τονίζει.

Από την πλευρά της η παράταξη της ΔΑΣ ΟΑΣΘ επισημαίνει ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του αν και στα δύο αμαξοστάσια (Φοίνικα και Σταυρούπολης) υπάρχει απινιδωτής.

Η παράταξη μάλιστα αφήνει αιχμές προς τη διοίκηση του Οργανισμού καθώς, όπως αναφέρει «κανένας από τους γιατρούς εργασίας δεν ήταν στο αμαξοστάσιο στην έναρξη της βάρδιας γιατί δεν το προέβλεπε το ωράριο εργασίας τους».

Στην ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΑΣΘ σημειώνεται επίσης πως «η παρουσία των γιατρών στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ είναι περιοδική δηλ. κάποιες μέρες της εβδομάδας στο ένα και κάποιες άλλες στο άλλο».