Big Brother: Θαυμαστής πήγε έξω από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και «ενημέρωσε» τους παίκτες

Πώς αντέδρασαν ο Δημήτρης Πυργίδης και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη όταν τον άκουσαν
Ένα βίντεο το οποίο έχει «ανέβει» στο YouTube δείχνει ένα φανατικό θαυμαστή του «Big Brother» να βρίσκεται έξω από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ο θαυμαστής όμως δεν σταμάτησε στο να εντοπίσει την τοποθεσία του σπιτιού το οποίο φιλοξενεί τους παίκτες του reality αλλά θέλησε να μιλήσει και με δυο από αυτούς.

Συγκεκριμένα, φώναξε τον Δημήτρη Πυργίδη αλλά και την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη. Αφού έδωσε «δύναμη» στον Δημήτρη Πυργίδη και αντάλλαξε δυο κουβέντες με τη δικηγόρο, ο θαυμαστής αποχώρησε.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο ίδιος ο θαυμαστής σε σχόλιο του: «Το σπίτι βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή αρκετά έξω από την Αθήνα. Το οικόπεδο είναι καλά περιφραγμένο και φύλασσεται, σαφώς, καθώς ανήκει στα Studio Kapa. Η παραγωγή έχει λάβει, συνεπώς, μέτρα μέσα στο πλαίσιο της λογικής προκειμένου να αποφευχθεί η επικοινωνία των παικτών με τον έξω κόσμο. Η πιθανότητα του να ψάξει κάποιος και να εντοπίσει με ακρίβεια την τοποθεσία, να μπει στην διαδικασία να πάει απ’έξω, μέσα στα χωράφια, για να πει ενα γεια στους παίκτες και να τους ενθαρρύνει, όπως καταλαβαίνουμε, είναι απειροελάχιστη.
Εάν ήταν, άλλωστε, σύνηθες φαινόμενο, θα υπήρχαν κι άλλα σχετικά βίντεο. Είναι, συνεπώς, λογικό να μην έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα για ένα τέτοιο ακραίο ενδεχόμενο. Μη βγάζετε, λοιπόν, βιαστικά συμπεράσματα πως έτσι μαθαίνουν τι συμβαίνει απ’έξω. Πολύ απλά γιατί ο μέσος τηλεθεατής δε θα μπει στη διαδικασία να πάει