Φρίκη στην Ινδία: Στραγγάλισαν το 5χρονο παιδί της μπροστά της και τη βίασαν ομαδικά

Δεν χωράει ανθρώπου νους την κτηνωδία επτά ατόμων που φέρονται να βίασαν ομαδικά μια μητέρα στην Ινδία, αφού προηγουμένως στραγγάλισαν μπροστά της τον πεντάχρονο γιο της!

Το αποτρόπαιο έγκλημα -άλλο ένα που συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Ινδίας – έγινε στην πόλη Μπουξάρ του κρατιδίου Μπιχάρ της Ινδίας και η γυναίκα δεν κατονομάστηκε από τοπικά ΜΜΕ. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε αφού ο πατέρας του θύματος κατέθεσε μήνυση εις βάρος δύο γνωστών του και άλλων πέντε αγνώστων ανδρών. «Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα είχε πάει στην τράπεζα για δουλειές με τον γιο της, αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι της. Τα μέλη της οικογένειάς της τη βρήκαν τελικά κοντά σε μια λιμνούλα στο χωριό στις 03:00 τα χαράματα τοπική ώρα την Κυριακή. Η σορός του γιου της εντοπίστηκε στη λιμνούλα», ανέφερε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Μουράρ.

Ο πατέρας της 28χρονης υποστήριξε ότι οι δράστες στραγγάλισαν το παιδί της μπροστά της, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun. Το θύμα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας πενηντάχρονος κι η αστυνομία αναζητά κι ένα δεύτερο ύποπτο και κάνει εφόδους για να εντοπίσει όλους όσους εμπλέκονται στο έγκλημα. Οι βιασμοί είναι μάστιγα στην Ινδία, όπου πέρυσι καταγράφονταν κατά μέσο όρο 87 κάθε μέρα, αν και ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος, αφού πολλά θύματα αποφεύγουν να πάνε στην αστυνομία φοβούμενα αντίποινα από τους δράστες και τον κοινωνικό στιγματισμό.