Λουτράκι: Άφαντος ο φερόμενος ως δράστης της διπλής δολοφονίας – «Η εμένα ή κανέναν», έλεγε στην άτυχη 43χρονη

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από το διπλό φονικό της 43χρονης  και του42χρονου φαρμακοποιού.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, φίλοι του θύματος αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε χωρίσει εδώ και καιρό με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της δολοφονίας.

O πρώην σύντροφός της, αλβανικής καταγωγής, λένε φίλοι της άτυχης γυναίκας, ότι ήταν βίαιος κα την ενοχλούσε συνεχώς, λέγοντάς της πως δεν θα της επιτρέψει να έχει άλλον άνδρα στη ζωή της.

«Η εμένα ή κανέναν» είναι η χαρακτηριστική φράση του, όπως προκύπτει από το φιλικό περιβάλλον της 43χρονης.

Μάλιστα αναφέρεται ότι την είχε χτυπήσει, αλλά εκείνη δεν το κατήγγειλε ποτέ στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώην σύντροφός της αποτελεί τον Νο1 ύποπτο της άγριας διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι, ενώ είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Η άτυχη γυναίκα είχε συνάψει δεσμό με τον φαρμακοποιό πριν λίγες εβδομάδες, κάτι που φαίνεται ότι πυροδότησε τη δολοφονική μανία του φερόμενου ως δράστη.

Σχεδίαζαν να πάνε εκδρομή σε κοντινό προορισμό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να περάσουν το διήμερο στο εξοχικό σπίτι της στο Φλάμπουρο.

Σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή, η γυναίκα έφερε τρία χτυπήματα στο πλάι του κεφαλιού από τσεκούρι ή μικρό μπαλτά, ένα στην καρωτίδα, που ήταν και το θανατηφόρο, ενώ της είχε σπάσει και η κλείδα στο λαιμό.

Από την άλλη, ο 42χρονος άνδρας έφερε δύο χτυπήματα στο κεφάλι και ένα στην καρδιά. Ο δράστης τον χτύπησε με τέτοια μανία, που κυριολεκτικά του διέλυσε το κρανίο και έκανε πολύ δύσκολη την αναγνώρισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, τα ευρήματα οδηγούν στην εκτίμηση ότι το ζευγάρι, έπινε ένα μπουκάλι κρασί στην αυλή του σπιτιού και στη συνέχεια μπήκε μέσα στο σπίτι, προκειμένου να συνεχίσει τη βραδιά του. Είναι πολύ πιθανό, ο δολοφόνος να παρακολουθούσε έξω από το σπίτι και μόλις το ζευγάρι μπήκε μέσα, ο δολοφόνος να επιτέθηκε.

Ο πρώην σύντροφο της 43χρονης έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και φέρεται να είχε και αντικλείδι του σπιτιού, στο οποίο δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες ψάχνουν τα στοιχεία που θα «δέσουν» τον ύποπτο με τη δολοφονία. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων, και εκτιμάται ο δράστης έχει πάρει τα δύο κινητά και πολύ πιθανό να τα έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Η 43χρονη παλαιότερα ήταν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο έχει αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγός της από τον οποίο φαίνεται να απέκτησε μεγάλη περιουσία μετά το διαζύγιό τους, είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος.

Ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού είχε επίσης στενές επαφές τα τελευταία χρόνια στο νησί των ανέμων καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.