Σάμος: Αγανάκτηση από τη συμπεριφορά μεταναστών που έγλειψαν, σε σούπερ μάρκετ, παιδικό γιαούρτι και, γελώντας, το άφησαν στο ράφι του (video)

Aπαράδεκτη ήταν η συμπεριφορά μεταναστών, οι οποίοι, σε σούπερ μάρκετ, στο Βαθύ Σάμου, έγλειψαν τη συσκευασία παιδικού γιαουρτιού και, αφού γέλασαν επιδεικτικά, το άφησαν πίσω στο ράφι του καταστήματος, ώστε να καταλήξει στο καλάθι κάποιας οικογένειας.

Η ενέργεια αυτή είναι, έτσι κι αλλιώς, κατακριτέα, πολύ περισσότερο σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, εν μέσω κορονοϊού.

Μάλιστα, ένας από τους δύο μετανάστες που πρωταγωνίστησαν σε αυτό το ακραίο συμβάν, τράβηξε βίντεο στο οποίο, ο άλλος μετανάστης εμφανίζεται να γλείφει τη συσκευασία από το παιδικό γιαούρτι και στη συνέχεια, να το τοποθετεί πίσω στο ράφι, με τον ίδιο – και το άτομο που βιντεοσκοπούσε – να χαμογελούν επιδεικτικά.

Δείτε το video με το συμβάν:

Η ενέργεια αυτή των μεταναστών που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα, προκάλεσε την οργή της τοπικής κοινωνίας, με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο, να δηλώνει αγανακτισμένος ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές, εν μέσω πανδημίας, πρέπει να τιμωρούνται».

Φυσικά, ήταν άμεση η επέμβαση την αστυνομίας, που προχώρησε σε συλλήψεις.

Ο κ. Στάντζος καταδίκασε την ενέργεια αυτή, τονίζοντας ότι η αστυνομία έπραξε με αμεσότητα το καθήκον της, συλλαμβάνοντας τους δράστες και οδηγώντας τους στη δικαιοσύνη.

«Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά – εν μέσω πανδημίας – πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για την περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας» επισήμανε ο κ. Στάντζος.