Θετικός στον κορονοϊό ο Κουντέ της Σεβίλλης

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο αμυντικός της Σεβίλλης, Ζουλέ Κουντέ, όπως ανακοίνωσε,το βράδυ της Πέμπτης, η ισπανική ομάδα, έπειτα από τα αποτελέσματα του τεστ PCR που έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές της την Τρίτη (13/10).

Ο Γάλλος στόπερ μπήκε ήδη σε υποχρεωτική καραντίνα για τις δύο επόμενες εβδομάδες, όντας σε απομόνωση μέχρι να δώσει δύο αρνητικά τεστ.

Ο Κουντέ θα χάσει τα παιχνίδια της ομάδας του με τη Γρανάδα (LaLiga), την Τσέλσι (Champions League), την  Εϊμπαρ (LaLiga) και (πιθανότατα) αυτό με τη Ρεν (Champions League), με τον Τζουλέν Λοπετέγι να αναπροσαρμόζει ήδη τα αγωνιστικά πλάνα του.

Αυτό ήταν το τρίτο θετικό κρούσμα στον ιό COVID-19 στη Σεβίλλη από το ξεκίνημα της πανδημίας, μετά τους Γκούντελι και Μουνίρ.

Η Σεβίλλη έχει ήδη «ενεργοποιήσει» το ιατρικό πρωτόκολλο, αν και ο Κουντέ (που είναι ασυμπτωματικός) δεν είχε καμία απολύτως επαφή με τους συμπαίκτες του τις τελευταίες ημέρες, καθώς έκανε το τεστ πριν επανενταχθεί στις προπονήσεις μετά την επιστροφή του από δύο παιχνίδια με την U21 της Γαλλίας.