Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά εξηγήσεις από τον βουλευτή της ΝΔ

Για κρατικές χρηματοδοτήσεις ιστοσελίδας συμφερόντων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο καλεί τον βουλευτή της ΝΔ να δημοσιοποιήσει ταποσά που έχει λάβει από χρηματοδοτήσεις και διαφημίσεις οργανισμών του δημοσίου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών, η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία».

«Για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος, ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο οι οποίες αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο» συμπληρώνει και καταλήγει τονίζοντας ότι «για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη».