Ζώδια: Τι προβλέπου τ’άστρα σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Κριός

Σήμερα με την αντίθεση ανάδρομου Ερμή-Ουρανού, θα βγάλεις στην επιφάνεια ότι θυμό, νεύρα και παράπονα, κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό. Προστάτεψε τον εαυτό σου, την ψυχική σου ηρεμία και κυρίως τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από T

Tαύρος

Από τη ζώνη του λυκόφωτος με λεφτά και σχεσιακό δράμα, θα βγεις σίγουρα αν εγκαταλείψεις τις βιασύνες και εστιαστείς σ’ αυτά που χαίρεσαι, με φροντίδα.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές θα βοηθηθούν πολύ αν φροντίσεις πρώτα τα δικά σου βασικά, αντί ν’ ασχολείσαι με τον άλλο.

Καρκίνος

Κράτα ένα πόδι στη γη σε θέματα δουλειάς και καθημερινότητας, για να ξεκλειδώσει» το επικοινωνιακό και να βρεις άκρη με τον απέναντι.

Λέων

απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις και με τους ανθρώπους που είναι χρόνια δίπλα σου και σε αγαπούν, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες.

Παρθένος

Πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης. Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Ζυγός

Θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες. Μάθε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι.

Σκορπιός

Από το να «κακομάθεις» λίγο τον εαυτό σου, μέχρι την τεμπελιά και την σπατάλη είναι μικρή η απόσταση σήμερα. Συνεπώς βρες ένα μέτρο.

Τοξότης

Το «να είσαι ο εαυτός σου» δεν είναι καλή συμβουλή όταν ο εαυτός σου δεν έχει ιδέα για κάποιο πράγμα. Ειδικά στη δουλειά, σήμερα δεν το «κλέβεις» εύκολα.

Αιγόκερως

Ό, τι τελειώνεις ή αποκλείεις ή απορρίπτεις ή σε αγχώνει, να ξέρεις γιατί και πως, ώστε να μην καίγονται και τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

Υδροχόος

Μην βιάζεσαι να διακηρύξεις ότι είσαι/ είναι εντάξει όλα, εφόσον ακόμη παίζουν διαδικαστικά οικονομικά και συναισθηματικά. Ασχολήσου.

Ιχθύες

Επειδή στη δουλειά, σόλο, δύσκολα θα φτάσεις εκεί που θέλεις, διαφύλαξε τις σχέσεις σου. Στην πράξη χρειάζονται, ακόμη κι αν στη θεωρία όχι.