Champions League: Για δύο στα δύο κόντρα στην Πόρτο ο Ολυμπιακός με τρεις απουσίες λόγω κορονοϊού

Με στόχο τη νίκη, που θα τον φέρει σε απόλυτη θέση ισχύος για το ένα από τα δύο εισιτήρια για την φάση των «16» του Champions League, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός σήμερα κόντρα στην Πόρτο.

Σε περίπτωση νίκης το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς θα έχει το πάνω χέρι, για την δεύτερη θέση, ιδίως αν την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι πάρει τη νίκη απέναντι στους Γάλλους. Σε αυτή την περίπτωση, οι Αγγλοι μαζί με τον Ολυμπιακό θα έχουν από 6 βαθμούς και Πόρτο με Μαρσέιγ θα μείνουν στο… μηδέν και θα κοντραριστούν μεταξύ τους τις επόμενες δύο αγωνιστικές. Επομένως αυτό το ματς μπορεί να κρίνει πολλά για την ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Οπόρτο με τρεις απουσίες, καθώς οι Μαντί Καμαρά, Μπα και Σουντανί διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την τύχη να έχει ξεκούραστους τους παίκτες του καθώς η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο αποψινό ματς θα έχει τον Σα και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ραφίνια, Χολέμπας, Σισέ και Σεμέδο να αναμένεται να παίξουν στην άμυνα. Μασούρας και Ρατζέλοβιτς είναι τα φαβορί για τα άκρα για ένα ακόμη ματς, ο Βαλμπουενά αναμένεται να αγωνιστεί πίσω από τον σέντερ φορ που θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Champions League: Το σημερινό πρόγραμμα

1ο γκρουπ

19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ

Βαθμολογία

Μπάγερν 3

Λοκομοτίβ 1

Σάλτσμπουργκ 1

Ατλέτικο Μαδρίτης 0

2ο γκρουπ

19:55 Σαχτάρ – Ιντερ

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ

Βαθμολογία

Σαχτάρ 3

Γκλάντμπαχ 1

Ιντερ 1

Ρεάλ 0

3ο γκρουπ

22:00 Πόρτο – Ολυμπιακός

22:00 Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι

Βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι 3

Ολυμπιακός 3

Μαρσέιγ 0

Πόρτο 0

4ο γκρουπ

22:00 Αταλάντα – Αγιαξ

22:00 Λίβερπουλ -Μίντιλαντ

Βαθμολογία

Αταλάντα 3

Λίβερπουλ 3

Αγιαξ 0

Μίντιλαντ 0