Λόγω των αυξημένων μέτρων επιτήρησης για τον κορωνοϊό που τέθηκαν σε ισχύ στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισα όλες οι κλειστές και ανοιχτές (υπαίθριες) αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και οι χώροι πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ θα παραμείνουν κλειστοί.

Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα τους λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

«Κατανοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης παρακολουθούμε την εξέλιξη της πανδημίας και με νεότερες ανακοινώσεις θα ενημερώνουμε τους συνδημότες μας, τα αθλητικά σωματεία και του πολιτιστικούς συλλόγους σχετικά με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των χώρων πολιτισμού» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κλείνουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Φαρσάλων για ομαδικές προπονήσεις και επίσημους αγώνες

Στο πλαίσιο εφαρμογής των πρωτοκόλλων προστασίας από την πανδημία ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, αποφάσισαν την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων ομαδικών αθλημάτων (προπόνηση – επίσημοι αγώνες) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Φαρσάλων, κλειστές και ανοιχτές.

Ανάλογα με την πορεία της πανδημίας και τις αποφάσεις της πολιτείας, η απόφαση αυτή ενδέχεται να αναθεωρηθεί, όταν αυτό επιτραπεί από τη συγκυρία.