Δήμος Σιντικής: Σύσκεψη φορέων για τον κορονοϊό

Σύσκεψη φορέων με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην τοπική κοινωνία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα στις 2 μ.μ. στο Δήμο Σιντικής, ύστερα από πρόσκληση του  Αντιδήμαρχου Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Τορουνίδη.

«Με αφορμή τις επικίνδυνες διαστάσεις που έχει πάρει η διασπορά του κορονοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σιντικής, καλούνται οι  εκπρόσωποι τοπικών φορέων σε σύσκεψη, μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να γίνει μία σωστή ενημέρωση της υφιστάμενης κατάστασης και να ληφθούν μέτρα για μια αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου σε τοπικό επίπεδο» υποστηρίζεται στην σχετική πρόσκληση.

Επιστολή Όλγας Φυταγκουρίδου

Είχε προηγηθεί επιστολή από την επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες για τη Σιντική» Όλγα Φυταγκουρίδου με την οποία ζητούσε από τον Δήμαρχο της περιοχής την πραγματοποίηση σύσκεψης με την συμμετοχή δημοτικών παρατάξεων και εκπροσώπων φορέων με στόχο αφενός την ενημέρωση και αφετέρου τον σχεδιασμό σχέδιο δράσης σε όλα τα επίπεδα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού στον Δήμο.

«Σε κάθε περίπτωση, σας δηλώνω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι της παράταξής μας είμαστε διατεθειμένοι να πράξουμε το αυτονόητο και να βοηθήσουμε όπου είναι απαραίτητο» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή της η κα Φυταγκουρίδου.