Πρωτοβουλία στήριξης του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και των λοιπών Υγειονομικών Μονάδων της Π.Ε. Σερρών ανέλαβαν τοπικοί επιστημονικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί φορείς.

Με κοινή απόφαση των προέδρων του Επιμελητηρίου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου, του Φαρμακευτικού Συλλόγου, του Οδοντιατρικού Συλλόγου καθώς και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών ενεργοποιείται τραπεζικός λογαριασμός με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του υγειονομικού συστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

 «Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των υγειονομικών μονάδων αυτές τις ημέρες, είμαστε βέβαιοι ότι η κίνηση αυτή θα τύχει θερμής ανταπόκρισης. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν  σε ανάγκες που θα μας κοινοποιηθούν και θα αφορούν υγειονομικό υλικό. Καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και οποιονδήποτε να συνεισφέρει στην πρωτοβουλία στο μέτρο του δυνατού προκειμένου να ενισχύσουμε το υγειονομικό σύστημα της Περιφερειακής μας Ενότητας» υποστηρίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι Πρόεδροι των παραπάνω φορέων, απευθύνοντας έκκληση στους Σερραίους για άμεση ανταπόκριση.

Ο λογαριασμός στον οποίο  οι πολίτες μπορούν να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια είναι:

ΙΒΑΝ: GR35 0140 8100 8100 0200 2015 703

Τράπεζα: Alpha Bank

Δικαιούχος: Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Ν. Σερρών.