Ήπειρος: Ειδήσεις από το Αστυνομικό δελτίο

-Η Αστυνομία Άρτας συνέλαβε τρεις αλλοδαπούς με την κατηγορία ότι μετά από επεισόδιο επιτέθηκαν με σιδερολοστούς εναντίον ζευγαριού σε χωριό του νομού και τους τραυμάτισαν σοβαρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου παρέμειναν για νοσηλεία.

-Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων η αστυνομία συνέλαβε ένα ημεδαπό για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Με το αυτοκίνητό του μετέφερε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και ένας παράτυπος μετανάστης.

-Η Ασφάλεια Ιωαννίνων συνέλαβε δύο άτομα με στενή συγγενική σχέση με κατά περίπτωση κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με καταγγελίες δύο γυναικών, ο ένας εκ των συλληφθέντων πυροβόλησε με όπλο στοχεύοντας το σπίτι στο οποίο διαμένουν σε περιοχή των Ιωαννίνων, προκαλώντας εξωτερικές φθορές. Η Αστυνομία βρήκε τα υπολείμματα της σφαίρας, και στη συνέχεια σε έρευνα που έκανε στον επαγγελματικό χώρο όπου απασχολείται, ιδιοκτησίας του έτερου κατηγορούμενου, ο οποίος και συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλο, σφαίρες και μαχαίρια.