Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί σε λίγο για την Ουκρανία, χωρίς όμως τον προπονητή της! Ο Μάσιμο Καρέρα ανέβασε πυρετό και έμεινε στην Αθήνα, αφού υπάρχει έντονος φόβος για κορονοϊό.

Όχι επειδή ο Ιταλός παρουσίασε άλλα συμπτώματα, όμως το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει ήδη ένα θετικό κρούσμα τις τελευταίες ημέρες (Μπακάκης) σε συνδυασμό με την μεγάλη διασπορά σε όλη τη χώρα, δημιουργεί έντονη ανησυχία.

Λόγω των ειδικών μέτρων προστασίας, ο Καρέρα δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να ταξιδέψει όντας εμπύρετος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα τον επισκεφτεί γιατρός για να υποβληθεί σε rapid test, πέραν όλων όσα έχουν διεξαχθεί από την ΠΑΕ και στα οποία ήταν αρνητικός.

Έτσι, ο βοηθός του Τζανλούκα Κολονέλο θα καθοδηγήσει την Ένωση στο αυριανό (5/11, 22:00) ματς με τη Ζόρια Λουχάνσκ για την 3η αγωνιστική του Europa League. O 43χρονος Ιταλός θα βρεθεί ξανά στο τιμόνι ως πρώτος προπονητής, έξι χρόνια μετά την εμπειρία του στη Ζάκυνθο. Από τότε, μεσολάβησαν και δύο ματς ως υπηρεσιακός στην Πίζα τον Αύγουστο του 2016, που μάλιστα τα κέρδισε αμφότερα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ