Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων με την οποία καλεί τους πολίτες και επιχειρηματίες να συμβάλλουν προκειμένου να αποτραπεί ένα νέο lockdown στα Χανιά.

«Όλοι μαζί τους τελευταίους μήνες ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που πλησιάζουν στην κυριολεξία τα όρια της επιστημονικής φαντασίας σε σενάριο τρόμου. Οι υγειονομικές επιπτώσεις της πανδημίας εκρηκτικές και σε συνδυασμό με τις οικονομικές φτιάχνουν ένα κοκτέιλ που είναι απίστευτα δύσκολο να το διαχειριστούν οι κυβερνήσεις αλλά και οι κοινωνίες σε παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Ας προσπαθήσουμε, ακολουθώντας τους κανόνες πιστά ώστε να παραμείνουμε στην κίτρινη περιοχή ‘επιδημιολογικού φορτίου’ με όλα τα πλεονεκτήματα και ας επιλέξουμε να ζούμε αντί να μένουμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι μας.»

Και συνεχίζει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου: «Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης για την πόλη μας. Τώρα πρέπει να επιδείξουμε την μέγιστη προσοχή με ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ και προσοχή της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

Ας επιλέξουμε συνειδητά να μείνουμε με ανοιχτά καταστήματα-επιχειρήσεις, με θέσεις εργασίας και με την κοινωνία όρθια και την επόμενη μέρα στα Χανιά μας».

Προηγούμενο άρθροΠανεπιστήμια: «Ναι» υπό όρους στα μέτρα από τους Πρυτάνεις – Κινητοποιήσεις φοιτητών
Επόμενο άρθροΟ καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου – Οι ψυχρές αέριες μάζες ρίχνουν τη θερμοκρασία