Το «Μουσικό κουτί» κάνει πρεμιέρα απόψε στην ΕΡΤ1

Με καλεσμένους τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Φοίβο Δεληβοριά θα κάνει πρεμιέρα το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ με τους οικοδεσπότες Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη να υπόσχονται ότι θα γίνουν η πιο μελωδική συντροφιά της ελληνικής τηλεόρασης. Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, στις 22:00.

«Η μουσική ενώνει» αποτελεί το μότο της εκπομπής, η ιδέα της οποίας σημειώνεται ότι δεν ακολουθεί κανένα ξένο φορμάτ, αλλά στηρίχθηκε στη μουσική παράσταση Juke Βox του Νίκου Πορτοκάλογλου. Κάθε φορά καλεσμένοι τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, θα συναντιούνται σε ένα στούντιο-σπίτι και, μέσα από απροσδόκητες συνεντεύξεις με απρόσμενες ερωτήσεις και μουσικά παιχνίδια, θα αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους, ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων τραγούδια που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Στην εκπομπή, παράλληλα, θα δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς, για να παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και αφιερώματα σε όλα τα είδη μουσικής, στην ελληνική παράδοση, στον κινηματογράφο, σε καλλιτέχνες του δρόμου καθώς και σε προσωπικότητες που άφησαν τη σφραγίδα τους στην ελληνική μουσική ιστορία.

Το «Μουσικό κουτί» θα ανοίγει, κάθε εβδομάδα στην ΕΡΤ1, με καλλιτέχνες που δεν βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση και μάλιστα σε ένα απροσδόκητο Juke Box, καθώς μαζί με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη θα ερμηνεύουν αγαπημένα τους τραγούδια που δεν έχουν ξαναπεί ποτέ δημοσίως.