Στην προμήθεια rapid test προχωρά ο Δήμος Αγίου Νικολάου προκειμένου να ξεκινήσουν σε πρώτη φάση έλεγχοι, σε φοιτητές. Τα τεστ θα ξεκινήσουν από  αύριο Πέμπτη 5/11 στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, στις 8/11 θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης και στις 11/11 στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός, εξηγεί ότι αυτή η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο πρόληψης του covid 19.

«Η δημοτική αρχή, στην προσπάθειά της να συμβάλει στη διατήρηση της σημερινής καλής εικόνας, εκτός των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα, θα προχωρήσει στην προμήθεια ικανού αριθμού rapid test ειδικά αυτή την περίοδο, που λόγω των γενικών περιορισμών θα επιστρέψουν οι φοιτητές μας από περιοχές με υψηλό υιικό φορτίο, άρα απαιτείται περισσότερο έλεγχος και ενημέρωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στα πλαίσια αυτά  διαμορφώνεται πρόγραμμα για την υλοποίηση των τεστ, που σε δεύτερη φάση θα είναι στοχευμένες  ακόμη και τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλον τον δήμο.

Προηγούμενο άρθροΔικαστήρια Χανίων: Θετικός στην Covid-19 κατηγορούμενος – Απολύμανση χώρων
Επόμενο άρθροΠρόεδρος ΕΒΕΧ: Να διασφαλίσουμε τη συνέχιση της λειτουργίας κρίσιμων κλάδων της οικονομίας των Χανίων (audio)