Πρόσφατα η δημοσιογράφος του Alpha,  Ρένα Κουβελιώτη γνωστοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λέγοντας πως ο εγκέφαλός της συρρικνώνεται και σιγά σιγά «οδηγείται» στην άνοια.

“Ευτυχώς, οι κρίσεις διαρκούν πολύ λίγο. Για κάποια λεπτά πέφτει μαύρο. Δε χάνω τις αισθήσεις μου, αλλά όλα μού είναι άγνωστα, σαν να τα βλέπω πρώτη φορά. Αν τύχει και είμαι στο αυτοκίνητο ανάβω αλάρμ και σταματάω στην άκρη, Ευτυχώς- και δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί- θυμάμαι αυτή την κίνηση: να μειώσω ταχύτητα, να πατήσω φρένο και να σταματήσω το αυτοκίνητο. Ίσως λειτουργεί η αίσθηση της αυτοσυντήρησης. Αλλά όλα σβήνουν. Είναι στιγμές που δε θυμάμαι τίποτα. Ούτε αν είμαι άντρας ή γυναίκα. Κοιτώ τα χέρια μου και έτσι αντιλαμβάνομαι το φύλο μου…Φοβάμαι πάρα πολύ. Είναι σαν ελεύθερη πτώση που δεν ξέρεις τι υπάρχει από κάτω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αυτή τη μοναξιά βιώνουν και εκείνοι που ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους και χάνονται. Αυτή η λαθραία ματιά στο συναίσθημά τους είναι τρομακτική.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο για εμένα από τα παιδιά μου. Φυσικά δε θα λυπηθώ αν χάσω τις απογοητεύσεις που έχω ζήσει. Δε θα ήθελα να αισθανθώ ξανά αρνητικά συναισθήματα. Ναι αυτά θα ήθελα να σβηστούν”, τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Τα Νέα”.