Ο Γιώργος Σουξές, ο “Ενωματάρχης” στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στο Ευτυχείτε! για τη σειρά και έκανε αρκετές αποκαλύψεις.

“Έχω την εντύπωση ότι θα τα καταφέρουμε και θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα. Δεν είμαστε πολύ μπροστά στα γυρίσματα, έχουμε κάποια επεισόδια, ίσως να τα καταφέρουμε. Η Ρίζω και η μητέρα μου είναι κάτι σαν… στερεοφωνικό, άμα αρχίσουν να φωνάζουν, εγώ στη μέση δεν το αντέχω. Υποθέτω ότι στο τέλος θα υποκύψω γιατί τι να κάνεις μαγκούφης στη ζωή σου;

Ο Άγγελος αντιμετωπίζει προβλήματα με τη Σοφούλα, αλλά αν ακολουθήσει τις εντολές μου θα τα καταφέρει πάρα πολύ καλά. Ο καινούργιος εισαγγελέας μας τα έκανε λίγο χάλια τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι ο Δούκας θα μείνει πολύ στη φυλακή, είναι… λύκος γέρος, ξέρει τη δουλειά καλά. Ελπίζω στο τέλος του σίριαλ να πληρώσει ότι έχει να πληρώσει γιατί αλλιώς θα φύγουμε απογοητευμένοι οι τηλεθεατές από αυτή την ιστορία.

Ο Βόσκαρης θα έρθει στο Διαφάνι, τον διώχνουν από τις φυλακές και θα έχουμε και οι δυο μας μια αντιπαράθεση. Ο Λάμπρος θα προσπαθήσει να κάνει κάτι για την Ελένη, αλλά δεν θα καταφέρει πολλά πράγματα. Οι τρεις αδερφές θα σμίξουν, αλλά με τι τρόπο και αν θα είναι καλός ή κακός, δεν το ξέρουμε ακόμα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε