Ζώδια σήμερα 06/11 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 06/11 Κριός

Έχετε δημιουργικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα που ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Έχετε μερικές καλές ιδέες για να βελτιώσετε το σπίτι σας.

Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε κάποια αντικείμενα για να ανανεώσετε τον χώρο σας ή να θέλετε μια πλήρη ανακαίνιση. Ό,τι κι αν κάνετε, το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο.

Ζώδια σήμερα 06/11 Ταύρος

Έχετε χάσει επαφή με φίλους και συγγενείς που ζουν μακριά; Φτιάξτε ένα τσάι και γράψτε τους, για να αισθανθείτε συνδεδεμένοι με διαφορετικό τρόπο από τα email ή τα τηλεφωνήματα. Να θυμάστε ότι είστε ευλογημένοι που έχετε αυτά τα άτομα στη ζωή σας, ακόμα κι αν δεν τα βλέπετε όσο συχνά θα θέλατε.

Ζώδια Δίδυμοι

Πρόσφατα σας έχουν δοθεί κάποια χρήματα ή επιπλέον χρόνος. Χρησιμοποιήστε τα με σύνεση. Θα μπορούσατε να εγγραφείτε σε κάποια μαθήματα ή να κάνετε κάτι που θα σας φτιάξει την διάθεση. Εάν έχετε επιπλέον ελεύθερο χρόνο, διαβάστε ένα βιβλίο, ασχοληθείτε με την ζωγραφική ή την συγγραφή.

Ζώδια Καρκίνος

Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε νέους φίλους.  Η αίσθηση της περιπέτειας είναι ανεβασμένη, όπως και η αυτοπεποίθησή σας. Εάν μετάσχετε σε μια μάζωξη, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα θελήσετε να γνωρίσετε καλύτερα.

Ζώδια Λέων

Αυτή είναι μια πολύ πνευματική και δημιουργική μέρα. Είστε ιδιαίτερα διαισθητικοί και ευνοείται οποιαδήποτε δημιουργική προσπάθεια. Ακόμα κι αν δεν ξέρετε αν έχετε ταλέντο, γιατί να μην δοκιμάσετε μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης; Κάντε μια απόπειρα στη ζωγραφική ή τη μουσική. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να μπουν εμπόδιο. Δημιουργήστε, για την χαρά της δημιουργίας.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή είναι υπέροχη μέρα για έρωτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις ή να βελτιώσετε τις υπάρχουσες. Εάν ψάχνετε σύντροφο, προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Παρακολουθήστε μια διάλεξη ή κάποιο μάθημα. Εάν έχετε σύντροφο, κάντε κάτι διαφορετικό μαζί που βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Ζώδια Ζυγός

Έχετε καλή καρδιά – και σήμερα επεκτείνεται για να προσφέρει αγάπη σε όλη την ανθρωπότητα. Αισθάνεστε συνδεδεμένοι με έναν βαθύ, πνευματικό τρόπο με όλους όσους έχουν έρθει πριν από εσάς και όλους όσους ακολουθούν. Ακόμα κι αν δεν έχετε πολλά χρήματα, σκεφτείτε να δωρίσετε κάποιο ποσό για έναν κοινωφελή σκοπό.

Ζώδια σήμερα 06/11 Σκορπιός

Σήμερα θα δυσκολευτείτε να σκεφτείτε σοβαρά θέματα. Έχετε ρομαντική διάθεση και θέλετε να είναι όλα έτοιμα για ένα ξεχωριστό βράδυ με αυτό το καινούργιο άτομο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε κάτι άλλο, όταν περιμένετε ένα τόσο υπέροχο βράδυ.

Ζώδια Τοξότης

Το έμφυτο ταλέντο και η ευσυνειδησία σας, κερδίζουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό. Είτε το γνωρίζετε είτε όχι, οι άλλοι σας βλέπουν ως άτομα που τα έχει όλα υπό έλεγχο. Εσείς έχετε τις αμφιβολίες σας… Το πλανητικό σκηνικό σας ζητά να βρείτε από πού προέρχονται: Ήρθε η ώρα να φτάσετε στην πηγή και να ξορκίσετε το κακό.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιοι φίλοι σήμερα θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να στηρίξετε κάποιον σκοπό που υποστηρίζουν. Σκεφτείτε προσεκτικά. Δεν θέλουν τα λεφτά σας, κυρίως θέλουν την πρακτική σας συμβολή. Μπορεί να φοβάστε να εκτεθείτε σε πολύ κόσμο αλλά μην αφήνετε τις ανασφάλειες να σας εμποδίσουν.

Ζώδια Υδροχόος

Ο έρωτας και το πάθος καταλαμβάνουν τις σκέψεις ανασφάλειας. Η δουλειά φαίνεται τόσο βαρετή σε σύγκριση με την πλούσια φαντασία σας. Εάν είναι δυνατόν, συναντηθείτε απόψε με τον/την σύντροφό σας. Και εκείνος/η έχει ανάλογη διάθεση, έχετε πολλά να μοιραστείτε. Το πλανητικό σκηνικό συμβάλλει στην εμβάθυνση της σχέσης σας.

Ζώδια Ιχθύες

Αν ήσασταν κάποιο ζώο σήμερα, θα ήσασταν ένα κουτάβι γεμάτο τρέλα και τρυφερότητα. Αξιοποιήστε με κάθε τρόπο την ενέργειά σας. Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας με ένα σπιτικό γεύμα. Στρώστε τραπέζι, ανάψτε κεριά, ανοίξτε ένα καλό κρασί και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.