Ζώδια σήμερα 08/11 Κυριακή

Ζώδια σήμερα 08/11 Κριός

Η μέρα δεν θα είναι το αποκορύφωμα της εβδομάδας σας… Μπορεί να αντιμετωπίζετε περιορισμούς στην εργασία ή στο σπίτι σας. Είναι πιθανό να επιδιώξετε μια αύξηση ή οποιοδήποτε είδος αναγνώρισης.

Η μέρα είναι καλή για να καθορίσετε νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 08/11 Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό συμπεριφέρεστε κάπως αλόγιστα. Κάνετε ό,τι θέλετε, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τους οικονομικούς περιορισμούς. Τώρα πρέπει επειγόντως να φροντίσετε τυχόν ανεπίλυτα οικονομικά ζητήματα. Σίγουρα πρέπει να κάνετε μαθήματα οικονομικής διαχείρισης… Κάντε ό,τι μπορείτε για να ορθοποδήσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα ίσως χρειαστεί να επιλέξετε εάν θα δεσμευτείτε ή όχι σε μια σχέση. Δαίμονες από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, για να σας στοιχειώσουν και να επαναφέρουν αμφιβολίες ή φόβους για έλλειψη ελευθερίας. Παραμερίστε αυτές τις σκέψεις με κάθε τρόπο.

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή θα είναι μια υπέροχη μέρα! Δεν ασχολείστε με κανόνες ή περιορισμούς, προτιμάτε να μείνετε σε έναν φανταστικό κόσμο όπου δεν υπάρχουν εμπόδια και προβλήματα. Έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να πατάτε στη γη και παράλληλα να διατηρείτε την ελευθερία και τα ιδανικά σας;

Ζώδια Λέων

Σταματήστε να σκέφτεστε ότι δεν έχετε ταλέντα και χαρίσματα. Αξιοποιήστε και χειριστείτε τις πνευματικές σας ιδιότητες, όπως κάνετε για το σώμα σας. Όταν ασκείστε, τρώτε σωστά και ξεκουράζεστε, το σώμα σας αποκρίνεται. Τα ταλέντα σας δεν αποτελούν εξαίρεση, χρειάζονται επίσης φροντίδα.

Ζώδια Παρθένος

Εάν περιμένετε ότι κάποιος θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας – ιδίως τις συναισθηματικές, ίσως χρειαστεί να περιμένετε πολύ καιρό! Είστε υπεύθυνοι για την κάλυψη των δικών σας αναγκών. Εάν δεν το κάνετε εσείς, δεν θα το κάνει κανένας. Εξάλλου, τι να είστε εξαρτημένοι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας.

Ζώδια Ζυγός

Εάν έχετε παιδιά, οι δυσκολίες τους μπορεί να σας θυμίσουν τις δικές σας. Μπορεί η εκπαίδευσή τους να σας επαναφέρει αναμνήσεις. Αντιμετωπίζετε ακόμη ένα ζήτημα από κάποια άλλη περίοδο στη ζωή σας; Αυτή είναι καλή στιγμή να το επιλύσετε μια για πάντα!

Ζώδια σήμερα 08/11 Σκορπιός

Μην ξοδεύετε πέρα ​​από τις δυνατότητές σας! Εάν κάνετε παρέα με άτομα που τους αρέσουν τα ψώνια, μπορεί να αποβεί καταστροφικό για τα οικονομικά σας. Από την άλλη πλευρά, οφείλετε στον εαυτό σας μια ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά. Ποιο δώρο μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας που δεν περιλαμβάνει χρήματα; Λίγος ποιοτικός χρόνος ίσως;

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες μικρές εντάσεις. Κοντινοί άνθρωποι, όπως το ταίρι ή οι γονείς σας, πιέζουν να συμπεριφερθείτε με έναν τρόπο που δεν θέλετε. Θα διαπραγματευτείτε ήρεμα την ανεξαρτησία σας ή θα απομακρυνθείτε; Η δεύτερη περίπτωση φαίνεται πιο πιθανή.

Ζώδια Αιγόκερως

Θα έχετε περίεργη διάθεση σήμερα. Μετά τις προκλήσεις των τελευταίων ημερών, χρειάζεστε ησυχία και ηρεμία. Δυστυχώς οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν τέτοια περιθώρια, οι δουλειές δεν περιμένουν. Προγραμματίστε εξωτικές διακοπές για κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή δεν είναι καλή μέρα για ευαίσθητα άτομα όπως εσείς. Στην πραγματικότητα, αυτός που φωνάζει πιο δυνατά και κτυπά τη γροθιά στο τραπέζι, δεν θα βγει νικητής. Δεν σας αρέσει αυτό το κλίμα. Αισθάνεστε πιο αναστατωμένοι, εύθικτοι και ευάλωτοι από όσο συνήθως. Το καλύτερο είναι να μείνετε μακριά από εντάσεις.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν διαφορές απόψεων για την ερωτική σας ζωή. Για παράδειγμα, ίσως διαπιστώσετε ότι ο/η αγαπημένος/η σας έχει περισσότερες ελευθερίες από όσες επιτρέπετε στον εαυτό σας. Θεωρήστε την ενόχλησή σας ως ένδειξη ότι αυτή η σχέση χρειάζεται αναζωογόνηση. Η επόμενη μέρα μπορεί να σας φέρει ακριβώς αυτό που αναζητάτε.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας