Ζώδια σήμερα 09/11 Δευτέρα

Ζώδια σήμερα 09/11 Κριός

Τις τελευταίες μέρες είστε αρκετά τυχεροί από οικονομικής απόψεως. Αλλά τις επόμενες μέρες αυτό αλλάζει.

Εάν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε μια επένδυση, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να αγοράσετε ένα σημαντικό αντικείμενο, αναβάλλετέ το.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 09/11 Ταύρος

Ο τρόπος που ενεργείτε όταν συναντάτε για πρώτη φορά κάποιο άτομο, είναι χαρακτηριστικός. Τι κάνετε; Προσπαθείτε να διδάξετε κάτι. Φαίνεται ότι έχετε πάντα ένα μάθημα να μεταδώσετε και δίνετε συμβουλές ακόμη και χωρίς να σας ζητηθούν. Για αλλαγή, προσπαθήστε να αποδεχτείτε τις απόψεις των άλλων.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε την τάση να φιλοσοφείτε την ζωή. Άλλοι πρέπει να μελετήσουν ή να ακούσουν εμπειρογνώμονες. Εσείς έχετε ήδη μια βαθιά οπτική για τη ζωή, που σίγουρα κληρονομήσατε από τις εμπειρίες σας. Θα ήταν ενδιαφέρον να επεκτείνετε λίγο τη φιλοσοφία σας, να προσπαθήσετε να τη μετατρέψετε σε κάτι συγκεκριμένο.

Ζώδια Καρκίνος

Πιστεύετε ότι οι λεπτομέρειες σας εμποδίζουν να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, αλλά αυτό απλά δεν ισχύει. Δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της μακροπρόθεσμης άποψης και των βραχυπρόθεσμων αναγκών. Απλώς νομίζετε ότι το τελευταίο παρεμποδίζει το πρώτο. Δοκιμάστε να σκεφτείτε τις λεπτομέρειες που θεωρείτε ενοχλητικές, ως εφόδια για το μέλλον.

Ζώδια Λέων

Σήμερα είναι καλή στιγμή να αφήσετε πίσω παλιές πεποιθήσεις και ηθικές αξίες. Η άποψή σας για τη ζωή έχει αλλάξει: Τώρα γνωρίζετε πώς οι ξεπερασμένες προκαταλήψεις, μερικές φορές δηλητηριάζουν τη ζωή σας. Το παρελθόν δεν σας αφορά πλέον. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα μπροστά.

Ζώδια Παρθένος

Εάν δεν είστε προσεκτικοί, δεν κρατήσετε τα μάτια σας μπροστά για να εστιάσετε στο μέλλον, το παρελθόν μπορεί να σας καταβάλλει. Μην κοιτάτε πίσω, ακόμα κι αν δεν βλέπετε κάτι συγκεκριμένο μπροστά. Πρέπει να συνεχίσετε να προχωράτε. Είναι αλήθεια ότι λέγεται πιο εύκολα απ’ όσο γίνεται… Αλλά αισθάνεστε εμπνευσμένοι για να δοκιμάσετε.

Ζώδια Ζυγός

Τώρα είναι καλή στιγμή να πείτε «ναι» στο πεπρωμένο σας. Είστε λίγο απογοητευμένοι, επειδή τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θα θέλατε. Αλλά τώρα που οι ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας, διαπιστώνετε ότι κρατάτε κάποια πράγματα σε αναμονή. Απλώς φοβάστε να προχωρήσετε. Αλλάξτε την ενέργειά σας προς όφελός σας.

Ζώδια Σκορπιός

Μην περιμένετε να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας σήμερα, θα απογοητευθείτε. Καλύτερα να επενδύσετε την ενέργειά σας σε κάτι πιο ρεαλιστικό, όπως η οικονομική σας κατάσταση. Αυτός ο τομέας σας χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, δεν συμφωνείτε; Ανακατευθύνετε τη δράση σας και θα ανταμειφθείτε.

Ζώδια σήμερα 09/11 Τοξότης

Μια πρόσφατη συνάντηση με ένα ισχυρό άτομο, μείωσε τις ελπίδες σας για κάποια σχέδια. Θα τα εγκαταλείψετε και θα σας πιάσει μελαγχολία; Ή θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας, παρά τις συμβουλές για το αντίθετο και τον κίνδυνο να αποδοκιμαστείτε;

Ζώδια Αιγόκερως

Να περιμένετε διαταραχές στην αρμονία των τελευταίων ημερών! Μπορεί οι ανάγκες σας να μην ταιριάζουν με αυτές του/της συντρόφου σας ή των φίλων, μπορεί κάποιες ανησυχίες για το μέλλον να χαλάνε τη διάθεσή σας. Εν ολίγοις, η σημερινή δεν είναι μια καλή μέρα για τη συναισθηματική αρμονία.

Ζώδια Υδροχόος

Ως άτομα που εστιάζετε στην αγάπη και την τρυφερότητα, ίσως σας δυσαρεστήσει η ενέργεια που θα επικρατεί σήμερα. Θα είναι δύσκολο να κλέψετε ένα χαμόγελο από κάποιον/α που σας ενδιαφέρει ή να επιτύχετε κλίμα αρμονίας. Επιπλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος συγκρούσεων, ακόμη και ανάμεσα σε αδέρφια ή στενούς φίλους.

Ζώδια Ιχθύες

Η λαχτάρα για άνεση και για τις μικρές, απλές απολαύσεις στη ζωή, είναι πιθανό να καταστρέψουν μια πρωτοβουλία σας. Έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα διάλειμμα στην καριέρα σας ή αποθαρρύνεστε από την έλλειψη ενθουσιασμού στο χώρο εργασίας σας; Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι καλή μέρα για να μείνετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας