ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Παρασκευη 13/11

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες το πρωί στα κεντρικά και βόρεια. Εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο.


Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν λίγες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα σημειωθεί στη Δυτική Μακεδονία.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 16, στην Ήπειρο από 2 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 20, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ.


Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερες.