Ζώδια σήμερα 15/11 Κριός

Σήμερα αισθάνεστε την επιθυμία να βοηθήσετε τους άλλους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποιου είδους εθελοντική εργασία, ίσως σε μια εκκλησία ή άλλη ανθρωπιστική οργάνωση.

Μπορεί να ασχοληθείτε με κάποιο καλλιτεχνικό εγχείρημα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα συναντήσετε μερικά ενδιαφέροντα άτομα στη διαδικασία.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 15/11 Ταύρος

Η δημιουργικότητα και ο έρωτας είναι οι λέξεις κλειδιά της σημερινής μέρας. Διάφορα καλλιτεχνικά ή άλλα δημιουργικά έργα θα τραβήξουν την προσοχή των γύρω σας και θα σας φέρουν πολύτιμες επαφές. Είναι επίσης πιθανό να αισθάνεστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και σέξι. Εάν έχετε σχέση, θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Αν όχι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα βρεθείτε διαδικτυακά με ανθρώπους που έχουν καλλιτεχνικές, πνευματικές ή ανθρωπιστικές αναζητήσεις. Ανάμεσά τους μπορεί να είναι κάποιος/α πολύ ξεχωριστός/ή που θα παίξει θετικό ρόλο στη ζωή σας. Μέσω αυτής της συγκέντρωσης, Ίσως βρείτε έμπνευση για να προχωρήσετε διάφορα προσωπικά εγχειρήματα.

Ζώδια Καρκίνος

Κατά τις μετακινήσεις σας εκτός σπιτιού σήμερα, θα συναντήσετε τυχαία κάποιον/α που μπορεί να σας ωφελήσει στο μέλλον. Το αποτέλεσμα θα είναι να ανοίξουν διάφορες ευκαιρίες για την προώθηση των εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών ή πνευματικών σας ενδιαφερόντων. Βεβαιωθείτε ότι θα δείχνετε στα καλύτερά σας, ακόμη και αν πάτε μέχρι το μανάβικο.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να ακούσετε για διάφορες ευκαιρίες να κερδίσετε επιπλέον χρήματα μέσω μια δημιουργικής εργασίας. Απλά τυχαίνει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Εκμεταλλευτείτε τις τώρα που είστε γεμάτοι έμπνευση. Μπορεί να δυσκολευτείτε να παρακολουθήσετε όλες σας τις ιδέες. Καταγράψτε τις κάπου!

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα φαίνεστε και αισθάνεστε υπέροχα. Θα προσελκύετε τα βλέμματα από όπου και αν περνάτε. Αν έχετε σχέση, θα περάσετε τη μέρα με τρυφερές αγκαλιές. Μπορεί επίσης να διοχετεύσετε τα τρυφερά σας αισθήματα σε δημιουργικές δραστηριότητες.

Ζώδια Ζυγός

Το μυαλό σας είναι γεμάτο υπέροχες σκέψεις. Μπορεί να θέλετε να περάσετε τη μέρα με διαλογισμό, με κάποια εθελοντική εργασία ή να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε ένα καλλιτεχνικό έργο. Η διαίσθησή σας είναι υψηλή και συντονισμένη με τις σκέψεις και τα συναισθήματα των γύρω σας.

Ζώδια Σκορπιός

Η επιθυμία να είστε δημιουργικοί, θα σας ωθήσει να πειραματιστείτε με καλλιτεχνικούς κλάδους που ίσως σχετίζονται με υπολογιστές. Θα βρεθείτε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, για να πάρετε όση βοήθεια χρειάζεστε και να ακολουθήσετε όποια κατεύθυνση θέλετε.

Ζώδια Τοξότης

Η καλλιτεχνική έμπνευση θα έρθει από μέσα σας σήμερα, ίσως από ένα όνειρο ή όραμα. Έχετε άφθονη ενέργεια και θέλετε να την διοχετεύσετε σε δημιουργικά έργα. Αν δουλέψετε σκληρά και δεν ξεχνάτε την επιχειρηματική πλευρά των τεχνών, θα μπορούσατε να κάνετε μεγάλη πρόοδο. Μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε το σωστό άτομο, που θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές!

Ζώδια σήμερα 15/11 Αιγόκερως

Σήμερα θα θέλετε να δημοσιεύσετε ή να εκθέσετε τις τελευταίες δημιουργικές σας καινοτομίες. Θα λάβετε πληροφορίες και από μακριά, ίσως μέσω φίλων ή μιας ομάδας που συνεργάζεστε. Η έμπνευση θα είναι ανεξάντλητη, για αυτό καλό θα ήταν να καταγράψετε τις σκέψεις σας.

Ζώδια Υδροχόος

Η έμπνευση κάθε είδους μπορεί να γεμίσει το μυαλό σας σήμερα. Θα έρθουν στο δρόμο σας ευκαιρίες για να προωθήσετε τα καλλιτεχνικά ή πνευματικά σας ενδιαφέροντα, ίσως μέσω μιας νέας γνωριμίας. Θα έχετε την εύνοια της τύχης. Μπορεί να θελήσετε να το γιορτάσετε με τον/την σύντροφό σας απόψε.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα θα αισθανθείτε ιδιαίτερα εμπνευσμένοι, από διάφορα άτομα που ασχολούνται με τις τέχνες και τα γράμματα. Θα ανυπομονείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε ανάλογους κλάδους. Θα αισθάνεστε επίσης ιδιαίτερα ρομαντικοί και σέξι. Περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας