«Δεν τίθεται θέμα ανταπόκρισής του νοσοκομείου Παπανικολάου στη διαδικασία εφημέρευσης του, τόσο όσον αφορά την αυριανή εφημερία όσο και τις επόμενες, καθόσον η προσπάθεια αύξησης των διαθεσίμων κλινών covid απλών και ΜΕΘ είναι συνεχής, με γνώμονα πάντα την ασφαλή λειτουργία και την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου». Αυτό απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου στην ανακοίνωση μέρους των γιατρών και του προσωπικού που όπως επισημαίνει «δεν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των ιατρών του νοσοκομείου, που αυτή την ώρα δίνουν ενωμένοι την μάχη».

«Το Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» πράγματι από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στη χώρα

μας, μπήκε στη μάχη της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της εξυπηρέτησης των ασθενών που προσβλήθηκαν από τον ιό, φροντίζοντας συγχρόνως, ως τριτοβάθμιο νοσοκομείο, να εξασφαλίζει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και στις υπόλοιπες ομάδες ασθενών. Στην προσπάθεια αυτή ανταποκρίθηκε με επιτυχία και συνεχίζει με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο» καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Προηγούμενο άρθροΕιδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για την πανδημία
Επόμενο άρθροΒ. Κοντοζαμάνης: Εφόσον τα εμβόλια πάρουν άδεια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ξεκινά ο εμβολιασμός τον Ιανουάριο