Ζώδια σήμερα 16/11 Δευτέρα

Ζώδια σήμερα 16/11 Κριός

Να είστε προσεκτικοί όταν μιλάτε. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε, πώς οι λέξεις σας επηρεάζουν το άτομο με το οποίο μιλάτε.

Η ενέργεια της μέρας ευνοεί τις παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα με πιο κοντινά πρόσωπα. Αποφύγετε σχόλια που υποδηλώνουν κριτική για το άτομο και όχι για την πράξη.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 16/11 Ταύρος

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε οποιαδήποτε εργασία. Προτιμάτε να ονειρεύεστε παρά να βρίσκεστε στον πραγματικό κόσμο. Σκεφτείτε να καταγράψετε όσα πρέπει να κάνετε, για να συγκεντρωθείτε καλύτερα. Έτσι θα πετύχετε τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας για να μπορείτε να χαλαρώσετε αργότερα.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι έλκονται από εσάς φιλικά. Αυτό συμβαίνει επειδή είστε καλοί ακροατές. Είστε ανοιχτοί στις ιδέες και τις σκέψεις των άλλων, δείχνετε την έγνοια σας. Δείτε αν ένα κοντινό σας πρόσωπο χρειάζεται κάποιον να ακούσει τα προβλήματά του και ενθαρρύνετέ το να σας μιλήσει.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι καλό να ονειρεύεστε, ειδικά ημέρες σαν την σημερινή. Το να επεκτείνετε το μυαλό σας και να σκέφτεστε τις δυνατότητές σας, είναι θετικοί τρόποι για να αυξήσετε τις γνώσεις σας. Διαθέστε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί και να ονειρευτεί. Πολλά πράγματα μπορούν να βγουν από τα όνειρα. Η δημιουργικότητά σας θα ακμάσει αν αφιερώσετε χρόνο.

Ζώδια Λέων

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Θα σας δώσει ώθηση και θα σας συνδέσει με τον εσώτερο εαυτό σας. Είναι το εισιτήριο που θα αναδείξει τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές σας ικανότητες. Αν δώσετε χρόνο στο μυαλό σας να περιπλανηθεί, θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην επίλυση προβλημάτων.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε έναν καινούργιο φίλο. Οι άνθρωποι τείνουν να αισθάνονται άνετα γύρω σας ακόμα κι αν είναι διαφορετικοί από εσάς. Αυτό συμβαίνει επειδή τους αποδέχεστε έτσι. Πρόκειται για μια σπάνια και ξεχωριστή οπτική – δεν είναι όλοι τόσο ανοιχτόμυαλοι όσο εσείς!

Ζώδια Ζυγός

Η φαντασία είναι το δυνατό σας σημείο. Η σημερινή είναι ιδανική μέρα για να την χρησιμοποιήσετε. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες όπως ο διαλογισμός, η αφήγηση, τα παιχνίδια ρόλων. Έχετε ένα ισχυρό εργαλείο, για να ξεκλειδώσετε τους εσωτερικούς φόβους και τις αναστολές σας. Παράλληλα τονώνετε την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και την ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής.

Ζώδια Σκορπιός

Το πιθανότερο είναι σήμερα να αισθάνεστε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Είναι καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν ή να κάνετε μια αλλαγή στην ζωή σας. Εάν δεν έχετε αναλάβει ποτέ κάποιον ηγετικό ρόλο, σκεφτείτε το. Έχετε τη δύναμη να κάνετε τη διαφορά.

Ζώδια Τοξότης

Η ενέργεια της μέρας σας κάνει να αισθάνεστε αρκετά καλά. Η διάθεσή σας είναι στα ύψη και το γέλιο αποτελεί σημαντικό κομμάτι σας. Όταν γελάτε είστε απίστευτα γοητευτικοί. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να μεταφέρετε τον ενθουσιασμό και τα καλά συναισθήματα στους γύρω σας. Μοιραστείτε τη θετική σας ενέργεια και να είστε ο εαυτός σας.

Ζώδια σήμερα 16/11 Αιγόκερως

Να περιμένετε ότι η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί. Ένας τρόπος για να τη χρησιμοποιήσετε σωστά, είναι για να κάνετε μια αλλαγή στην ζωή σας. Αν πιστεύετε ότι ο χώρος εργασίας χρειάζεται μια ανακαίνιση, θα αλλάξει η ροή των εργασιών. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τις ιδέες σας σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την λήψη αποφάσεων.

Ζώδια Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό αναδεικνύει τη δημοτικότητά σας. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας είναι στα ύψη και είστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Οι γύρω σας έλκονται και η προσοχή σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί και τυχεροί. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να νομίζετε ότι είστε καλύτεροι από όσο είστε… Μην παρασυρθείτε. Χρησιμοποιήστε αυτή την επιρροή για καλό.

Ζώδια Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να λάβετε εξαιρετικές αποφάσεις. Τα πράγματα κινούνται πιο γρήγορα. Έχετε την ορμή, το μυαλό και την υποστήριξη των γύρω σας.  Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε; Όλα πάνε όπως ακριβώς θέλετε.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας