Ζώδια σήμερα 17/11 Κριός

Εάν αισθάνεστε ευέξαπτοι και εξαντλημένοι, μπορεί να είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής πίεσης που ασκείτε στον εαυτό σας. Καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στις προσδοκίες σας…

Τόσο από τον εαυτό σας όσο και από τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Κάντε τις απαιτούμενες αλλαγές.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 17/11 Ταύρος

Σκεφτείτε εάν περνάτε αρκετό χρόνο με τα άτομα που είναι ξεχωριστά για εσάς. Εάν είστε περισσότερο με συναδέλφους παρά με τους φίλους ή τον/την σύντροφό σας, υπάρχει μια ανισορροπία που πρέπει να εξετάσετε. Σκεφτείτε το και κάντε τις απαιτούμενες διορθώσεις.

Ζώδια Δίδυμοι

Εάν ο/η σύντροφός σας ενεργεί παρορμητικά, θα θελήσετε να επιβραδύνετε λίγο τα πράγματα. «Ήρεμα και χαλαρά». Αυτή είναι η φράση κλειδί της μέρας. Πείτε στο ταίρι σας πώς αισθάνεστε και τι θέλετε να συμβεί. Δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας. Αν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να προκύψουν παρανοήσεις.

Ζώδια Καρκίνος

Οργανώστε μια σούπερ ρομαντική βραδιά. Με το πλανητικό σκηνικό θα είναι εύκολο να συνδεθείτε με το ξεχωριστό άτομο στην ζωή σας. Δειπνήστε μαζί, βγείτε με κάποιο καινούργιο άτομο αν μπορείτε. Μην αφήσετε τη ντροπή ή την ανασφάλεια να σας εμποδίσει. Εάν είστε αδέσμευτοι, κάντε κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό σας.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας με κάποιο άτομο που μπορεί να αργεί να κάνει κάτι. Η υπομονή δεν είναι το φόρτε σας, η φιλοσοφία σας συνοψίζεται στη φράση «αν το θέλεις σωστά, κάν’ το μόνος σου». Αυτό δεν είναι πάντα δίκαιο. Ο καθένας κάνει τα πράγματα με τον δικό του ρυθμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να του δώσετε το χώρο να το κάνει.

Ζώδια Παρθένος

Θα δυσκολευτείτε να δεχτείτε κριτική σήμερα. Όλα εξαρτώνται από την οπτική σας. Αντί να την θεωρείτε προσωπική επίθεση, προσπαθήστε να την δείτε εποικοδομητικά. Εάν είστε ειλικρινείς και αναγνωρίσετε ότι μπορείτε να μάθετε και να εξελιχθείτε από την κριτική, θα την αξιοποιήσετε.

Ζώδια Ζυγός

Προσέξτε να μην πέσετε θύματα του ιδεαλισμού σας σήμερα. Αν και είναι μια από τις αξιοθαύμαστες ιδιότητές σας, η υπερβολή μπορεί να σας βλάψει. Είναι σημαντικό να δείτε τα πράγματα ως έχουν, ανεξάρτητα από το πόσο θα θέλατε να είναι διαφορετικά. Ο πραγματικός κόσμος δεν συμβαδίζει πάντα με αυτόν της φαντασίας σας.

Ζώδια σήμερα 17/11 Σκορπιός

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα αισθανθείτε την ανάγκη να αναπνεύσετε. Ακόμη και αν απολαμβάνετε τη συντροφιά των άλλων, πρέπει να διαθέτετε χρόνο και για τον εαυτό σας. Διαφυλάξτε τον ιδιωτικό σας χώρο. Εάν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι για να μείνετε μόνοι, κάντε το.

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, με τα άτομα που περνάτε τον χρόνο σας; Είναι καιρός να αναπροσαρμόσετε τις προσδοκίες σας. Τι είδους απαιτήσεις έχετε, είναι δίκαιες για αυτούς; Μήπως περιμένετε όσα – δίνετε αλλά δεν ανταποκρίνονται; Μιλήστε με τους εμπλεκόμενους για να μάθετε την άποψή τους.

Ζώδια Αιγόκερως

Με το καθημερινό χάος στην δουλειά και στο σπίτι, είναι δύσκολο να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας. Εάν δεν το προγραμματίσετε, μπορεί να περάσουν μήνες μέχρι να συμβεί. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως κανονίσετε ένα ραντεβού ή να περάσετε χρόνο με έναν φίλο.

Ζώδια Υδροχόος

Πάρτε τα πράγματα χαλαρά. Με την ενέργεια της μέρας, η βιασύνη δεν θα σας βγει σε καλό. Μπορεί να κάνετε λάθη ή να αφήσετε πολλά πράγματα ημιτελή. Φτιάξτε λίστα με τις υποχρεώσεις σας και κάντε τα πάντα ισορροπημένα. Ακόμα κι αν δεν ολοκληρώσετε τα πάντα, σε όσα κάνετε θα έχετε επιτυχία.

Ζώδια Ιχθύες

Αναλογιστείτε την ζωή σας. Είστε εκεί που θέλατε; Εάν ναι, συγχαρητήρια. Είναι πραγματικό επίτευγμα. Εάν όχι, μην αποθαρρύνεστε. Δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους. Το κλειδί είναι να γράψετε τους στόχους σας και τα βήματα που απαιτούνται για την επίτευξή τους. Σε τελική ανάλυση, είναι η ζωή σας. Εσείς χαράζετε την διαδρομή.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας