“Ο Φασούλας σκούριασε… Απέτυχε ως δήμαρχος παταγωδέστατα!” – Αίσθηση με τις δηλώσεις του τ. Αντιπροέδρου του “ΗΡΑΚΛΗ” που “ψηφίζει” Λιόλιο και “αποδομεί” τον Φασούλα

“Ποταμός” ήταν ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός  Κώστας Παπαζαφειρίου μιλώντας στο κανάλι ΑΡΤ, το περασμένο Σάββατο,  σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας. Ως διάδοχο του Γιώργου Βασιλακόπουλου ο κ. Παπαζαφειρίου βλέπει τον γνωστό επιχειρηματία των “COFFEE ISLAND” και ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ “Προμηθέας Πατρών” , τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο , κρίνει ότι “ο Π. Φασούλας έχει σκουριάσει” (!) και ότι “δεν έχει να  παρουσιάσει έργο” ως Δήμαρχος Πειραιώς.

 Ο κ. Παπαζαφειρίου-ο οποίος ήταν Αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ επί ημερών του θρυλικού  Βασίλη Χατζηπαναγή αλλά και Γενικός  Αρχηγός του μεγάλης ομάδας μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ με Σακελλαρίου, Καρατζουλίδη κλπ  –   ανέφερε ότι  ο Π. Φασούλας “ως δήμαρχος απέτυχε παταγωδέστατα”  και ότι χρειάζονται άνθρωποι που να μπορούν να διοικήσουν με επιτυχία.

Ο κ. Παπαζαφειρίου ( ο  οποίος είναι πετυχημένος επιχειρηματίας και παρουσιάζει μεγάλης ακραματικότητας εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ 95.5” της Θεσσαλονίκης) ανέφερε  στο ΑΡΤ  ότι ο κ. Λιόλιος έχει δημιουργήσει μια υποδειγματική επιχείρηση και  μια πετυχημένη ομάδα μπάσκετ και άρα ως  αθλητικός παράγοντας έχει  τα εχέγγυα  για να  σηκώσει ψηλά το Ελληνικό μπάσκετ διεθνώς,  διοικεί μεγάλη επιχείρηση με 400 υποκαταστήματα στην Ελλάδα και άλλες 5 χώρες  ενώ   πήρε μια μικρή ομάδα και την έκανε μια από τις 3-4 κορυφαίες της Ελλάδας.

Οι απόψεις του κ. Παπαζαφειρίου δημιούργησαν ιδιαίτερη αίσθηση  λόγω του ότι είναι  Θεσσαλονικιός  και  επιχειρηματολόγησε αξιολογώντας   ως ανεπαρκή για την θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας μπάσκετ τον (επίσης Θεσσαλονικιό) γνωστό διεθνή παίκτη  Παναγιώτη  Φασούλα.