OPEN HOUSE Thessaloniki: Εικονικές ξεναγήσεις σε εντυπωσιακά κτήρια της πόλης

To OPEN HOUSE Thessaloniki έρχεται διαδικτυακά με εικονικές ξεναγήσεις σε κτίρια σύγχρονης αρχιτεκτονικής, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου, και θα πραγματοποιηθεί live stream στο Υoutube, συμπεριλαμβανομένων συζητήσεων και παρουσιάσεων που θα αφορούν τη μακρά ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, οι εθελοντές της διοργάνωσης θα μιλήσουν για την σημασία της συμμετοχής τους και θα παρουσιάσουν τις δέκα θεματικές διαδρομές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες, μόλις επιτραπεί εκ νέου η διοργάνωση δια ζώσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα παρουσιαστεί σειρά με βίντεο από εντυπωσιακά κτίρια και διαμερίσματα της Θεσσαλονίκης, ενώ την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναπτύξουν τις θεματικές των διαδρομών Open Walks, αποκαλύπτοντας τα διάφορες πτυχές της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής της Θεσσαλονίκης, με το κοινό να έχει την ευκαιρία να συμμετέχει με ερωτήσεις και σχόλια, μέσω του live chat στο Υoutube.

To OHT 2020 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και υποστηρίζεται έμπρακτα από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του ΟΗT 2020: