Ζώδια σήμερα 27/11 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 27/11 Κριός

Δεν είστε οι μόνοι που μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Εμπιστευτείτε ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που μπορούν να σας κατανοήσουν.

Όσοι θέλουν να σας βοηθήσουν, παρακινούνται μόνο από αγάπη χωρίς κρυφά κίνητρα. Όσο κι αν είστε δύσπιστοι εκ φύσεως, αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια σήμερα 27/11 Ταύρος

Έχετε παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν συχνά καθυστερήσεις; Η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ίσως χαθεί μια φόρμα παραγγελίας ή να υπάρξει θέμα με την αποστολή για κάτι που περιμένετε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, όλα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ζώδια Δίδυμοι

Βγείτε έξω και αρχίστε να κινείστε. Καλό θα ήταν να εκτονώσετε λίγη από την ενέργειά σας. Από μικρούς σας αρέσει ο ανταγωνισμός. Θα βρείτε ενδιαφέρον στην ζωή σας, αν καταφέρετε να αναβιώσετε παρόμοια συναισθήματα.

Ζώδια Καρκίνος

Αφιερώστε τη μέρα στα παιδιά ή στον/στην σύντροφό σας. Παραπονιέστε ότι δύσκολα βρίσκετε χρόνο για να τους δώσετε την προσοχή που τους αξίζει. Συνήθως αισθάνεστε διχασμένοι, ανάμεσα σε όσα αναμένετε από εσάς και όσα μπορείτε να δώσετε στην πραγματικότητα. Εάν θέλετε να διαλύσετε την εσωτερική ένταση, προσέξτε τις επιλογές που θα κάνετε τις επόμενες εβδομάδες.

Ζώδια Λέων

Ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας δηλητηριάζει αργά τη σχέση σας. Μια παρεξήγηση ανάμεσά σας θα αποδειχθεί τελικά ευεργετική για εσάς: Θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να βγάλετε τους τοξικούς ανθρώπους από την ζωή σας.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Αλλά αυτή η φάση απαιτεί πολλή από την ενέργειά σας. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες σας γοητεύουν και άλλες σας ενοχλούν. Μία συγκεκριμένη, σας προκαλεί μεγάλη νευρικότητα. Έχετε δύο επιλογές: Να εγκαταλείψετε εντελώς τη νέα ομάδα φίλων ή να απομακρύνετε το άτομο που σας δημιουργεί πρόβλημα.

Ζώδια Ζυγός

Η ευθιξία σας χτυπάει κόκκινο σήμερα. Εάν γίνετε μάρτυρες μιας αντιπαράθεσης στο δρόμο, στη δουλειά ή αλλού, ξαφνικά αντιλαμβάνεστε πόσο ευαίσθητοι είστε. Μην το αφήσετε να σας τρομάξει και μην προσπαθήσετε να κρυφτείτε. Αισθάνεστε υπεύθυνοι για να φέρετε την αρμονία και την ηρεμία στον κόσμο γύρω σας.

Ζώδια Σκορπιός

Οι γύρω σας λένε ότι μερικές φορές είστε λίγο πιο επιθετικοί από όσο πρέπει. Σήμερα, όμως, αισθάνεστε καταβεβλημένοι και δεν έχετε καμία όρεξη να ηγηθείτε σε οτιδήποτε. Μπορείτε να μάθετε πολλά από τους φίλους, να σας διδάξουν πώς να μετέχετε σε μια κατάσταση χωρίς να εμπλέκεστε συναισθηματικά.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι από όσο συνήθως. Μπορεί να εκνευρίζεστε με το παραμικρό και να προκύψουν διάφορες συγκρούσεις.  Ενδεχομένως να σας πειράζει το ότι δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια. Ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό. Υπάρχει λόγος που δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε κάτι που αναλάβατε πριν από αρκετούς μήνες.

Ζώδια σήμερα 27/11 Αιγόκερως

Δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι συμβαίνει σήμερα… Πολλά θα συμβαίνουν σε ένα ασυνείδητο επίπεδο, που αψηφά κάθε λογική εξήγηση. Μπορεί να δείτε κάποιο όνειρο που θα κρύβει ένα μήνυμα για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αν καταφέρετε να αποσυνδεθείτε από την νοημοσύνη σας, η μέρα θα είναι πολύ επικερδής για εσάς.

Ζώδια Υδροχόος

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα περίπλοκη περίοδος για όλους. Υπό αυτές τις συνθήκες, ορισμένοι γίνονται πιο άκαμπτοι επειδή αντιστέκονται στις δραματικές αλλαγές. Προσπαθούν να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Η ευαισθησία σας κάνει πολύ δεκτικούς στο παρελθόν, αλλά οι συνθήκες σας εμπνέουν να εγκαταλείψετε μερικές από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τι έχετε να χάσετε; Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να απαλλαγείτε από παλιούς στόχους και να επιδιώξετε κάτι καινούργιο. Νιώθετε αμφιβολίες; Όταν σκέφτεστε το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, συνειδητοποιήστε ότι η προσκόλληση στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό. Ήρθε η ώρα να αφήσετε το παρελθόν και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο