Ζώδια σήμερα 28/11 Σάββατο

Ζώδια σήμερα 28/11 Κριός

Όταν τελειώσει η σημερινή μέρα, θα καταλάβετε πόσο ασυνήθιστη ήταν. Οι ιδέες ξεπροβάλλουν από το κεφάλι σας σαν μανιτάρια. Μπορεί να πρόκειται για οτιδήποτε…

Από ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε στο μέλλον, μια εφεύρεση ή ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Μην βιαστείτε να απορρίψετε αυτές τις ιδέες ως μη ρεαλιστικές. Δεν είναι.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια σήμερα 28/11 Ταύρος

Μάλλον έχει προκύψει μια αναταραχή στην συναισθηματική σας ζωή. Αισθάνεσθε την ανάγκη να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας από καρδιάς. Απλά προσπαθήστε να μην επιβάλλεστε, καθώς αυτό θα δημιουργήσει περαιτέρω ένταση. Αν μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με σαφήνεια, θα αποφύγετε εκδηλώσεις θυμού ή αποξένωσης.

Ζώδια Δίδυμοι

Όσο και αν αγαπάτε τους φίλους και την οικογένειά σας, σήμερα μπορεί να σας ενοχλούν. Όλοι γύρω σας φαίνονται αναστατωμένοι και ανίκανοι να επικοινωνήσουν με σαφήνεια. Ευτυχώς, έχετε την ψυχραιμία να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μείνετε μακριά από το σπίτι σας για να αποφύγετε τις εντάσεις.

Ζώδια Καρκίνος

Κάθε ίχνος δυσαρέσκειας και πικρίας θα φύγει σήμερα, καθώς καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε όλα τα μικρά προβλήματα που σας ενοχλούν. Το όριο ανοχής σας είναι υψηλό. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τους φίλους σας, ακόμη και αν σας ενοχλεί η συμπεριφορά τους.

Ζώδια Λέων

Σπάνια εκπλήσσεστε ή ενοχλείστε από τις αναποδιές. Ωστόσο, σήμερα θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη πυγμή σε κάθε εγχείρημα που θα αναλάβετε. Δεν είναι ώρα για χαλάρωση, ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Εάν ακολουθήσετε μια συστηματική προσέγγιση, θα έχετε πολλαπλά οφέλη.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα σε φαινομενικά παράδοξες παρορμήσεις: Ένα κομμάτι σας θέλει να περάσει την μέρα στο κρεββάτι. Η άλλη σας πλευρά θεωρεί υποχρέωσή της να ηγηθεί μιας μεγάλης δημιουργικής ή κοινωνικής προσπάθειας με φίλους ή συναδέρφους. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Ζώδια Ζυγός

Συχνά σας αποκαλούν το πρόσωπο που έρχεται να «καθαρίσει» για όλα. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για συναισθήματα, σας αρέσει να επεμβαίνετε και να δημιουργείτε ισορροπία. Μην εκπλαγείτε αν σήμερα βρεθείτε να τακτοποιείτε το σπίτι σας, να πετάτε άχρηστα πράγματα, να καθαρίζετε το γραφείο ή βάζετε σε τάξη την αλληλογραφία σας. Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να προετοιμαστείτε για κάτι νέο στην ζωή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Μην διστάσετε σε τίποτα, ειδικά αν βρίσκεστε σε άγνωστο έδαφος. Η σημερινή είναι κατάλληλη μέρα για να αποδεχθείτε κάθε είδους προτάσεις που έρχονται στο δρόμο σας, ακόμη και αν ορισμένες είναι ασαφείς. Το ζώδιο σας υπερέχει σε τέτοιου είδους δοκιμασίες.

Ζώδια σήμερα 28/11 Τοξότης

Σας απασχολεί κάτι σημαντικό – και είναι λογικό να είστε ευερέθιστοι. Αλλά μην ανησυχείτε. Οι γύρω σας θα βρουν τρόπο να σας συγχωρέσουν. Στο μεταξύ κάντε ό,τι μπορείτε για να ελέγξετε τον θυμό σας. Προέρχεται από τους φόβους σας, που φαίνεται να πολλαπλασιάζονται. Αποδεχτείτε την κατάσταση ως μάθημα στην πορεία σας προς την αυτοπραγμάτωση.

Ζώδια Αιγόκερως

Ενδεχομένως να έχετε μια προκλητική διάθεση. Τον τελευταίο καιρό ψάχνετε διέξοδο για να εκτονώσετε την ενέργειά σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία, καθώς καινοτόμα έργα θα έρθουν στο δρόμο σας. Αν καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τους δαίμονές σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τους φόβους σας.

Ζώδια Υδροχόος

Τα πάθη σας έχουν οξυνθεί τις τελευταίες ημέρες, ήρθε η ώρα να τα αφήσετε ελεύθερα! Κάποια που θα εκφράσετε, μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη ή αποδοκιμασία – αλλά δεν υπάρχει λόγος να μείνετε σιωπηλοί. Εάν δεν εκφραστείτε, μπορεί να υπάρξει αντίκτυπος στην υγεία σας. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να είστε αληθινοί στον εσώτερο εαυτό σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είστε ευτυχισμένοι και υγιείς.

Ζώδια Ιχθύες

Τι περίεργη μέρα! Αισθάνεστε σαν να σας έχει δοθεί ένα εισιτήριο για έναν φανταστικό προορισμό. Όπου νά΄ναι αναχωρείτε, δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε βαλίτσες ή να αποχαιρετήσετε τους αγαπημένους σας. Δεν έχετε ούτε στιγμή για χάσιμο. Νιώθετε ενθουσιασμένοι – αλλά και φοβισμένοι για αυτή τη νέα περιπέτεια που σας περιμένει!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο