Ζώδια σήμερα 29/11 Κυριακή

Ζώδια σήμερα 29/11 Κριός

Διεκπεραιώστε τυχόν δουλειές το πρωί, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε το βράδυ. Είναι σημαντικό να έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στο μυαλό σας, ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε σωστές πληροφορίες σε άλλους αργότερα.

Μην διστάσετε να ακολουθήσετε μια μη συμβατική προσέγγιση. Είναι σημαντικό να βαδίζετε με τον δικό σας ρυθμό.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 29/11 Ταύρος

Η συνήθως χαλαρή στάση σας θα λάβει μια έκρηξη ενέργειας! Συνήθως δεν έχετε διάθεση να σηκωθείτε από τον καναπέ, αλλά σήμερα αισθάνεστε παρακινημένοι. Θα διαπιστώσετε ότι όταν συνδέεστε με άλλους, ενθαρρύνεστε περισσότερο. Όταν λαμβάνετε την προσοχή που αισθάνεστε ότι αξίζετε, αφοσιώνεστε πολύ σε αυτό που κάνετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τα πράγματα περισσότερο λογικά παρά συναισθηματικά. Τα αισθήματα μπορεί να σας οδηγήσουν σε δραστική αλλαγή της διάθεσης σας. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε ειδικά απόψε, είναι ισορροπία.

Ζώδια Καρκίνος

Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι εξαιρετικά ικανοποιητική σήμερα. Είστε περισσότερο εξωστρεφείς και μπορείτε να συνεργαστείτε, σε εγχειρήματα που υπό άλλες συνθήκες θα διεκπεραιώνατε μόνοι. Τα πράγματα θα πάνε μια χαρά, όσο ακολουθείτε μια χαλαρή και αισιόδοξη προσέγγιση.

Ζώδια Λέων

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει τις υποθέσεις σας από νωρίς, γιατί μετά το ηλιοβασίλεμα τον λόγο θα έχει ο έρωτας! Οι γύρω σας θα θελήσουν να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας με συζητήσεις και περίεργες ιδέες. Βεβαιωθείτε ότι πατάτε σε στέρεο έδαφος πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα πάνε καλά. Όλα τα κομμάτια βρίσκουν τη θέση τους. Θα διαπιστώσετε ότι η ενέργειά σας προς τα έξω είναι ισορροπημένη. Αισθάνεστε έτοιμοι να συνδεθείτε με τους άλλους, με όχημα την έντονη προσωπικότητα, την ισχυρή θέληση και την εξυπνάδα σας. Πάρτε το χρόνο σας για να κάνετε αυτά που θέλετε.

Ζώδια Ζυγός

Η ενέργεια σας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη! Αν σας ζητηθεί να κάνετε κάτι, μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Τα λόγια σας θα ληφθούν σοβαρά υπόψη και δεν πρέπει να παραπλανήσετε τους γύρω σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.

Ζώδια Σκορπιός

Υπάρχει μια αίσθηση επιθετικότητας σήμερα. Αλλά οφείλεται κυρίως στη δική σας αντίδραση σε μια κατάσταση, παρά στην ίδια την κατάσταση. Μπορεί απλά να είστε σε σύγκρουση με κάποιον, επειδή αποζητά την αρμονία ενώ εσείς έχετε την τάση να καβγαδίζετε. Κάντε μια προσπάθεια να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε.

Ζώδια σήμερα 29/11 Τοξότης

Η διάθεσή σας μπορεί να πάρει παράξενη τροπή σήμερα. Η έντονη επιθυμία να πετύχετε κάτι, ηρεμεί. Πλέον ενδιαφέρεστε περισσότερο να απολαύσετε την ομορφιά στο καθετί, παρά να το αποκτήσετε μόνο για τον εαυτό σας. Μοιραστείτε το με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Διατηρήστε τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές και όλα τα κομμάτια θα βρουν την θέση τους.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα για εσάς. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεντρωμένοι και πρακτικοί γίνεται στη διάρκεια της μέρας, ώστε να έχετε το βράδυ ελεύθερο για επαφές με φίλους ή κάτι παραπάνω… Η ισορροπία θα είναι βασικό ζήτημα για εσάς, οπότε βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα πράγματα υπό έλεγχο.

Ζώδια Υδροχόος

Κάποιο κομμάτι της ζωής σας παρουσιάζει επιδείνωση. Αυτό σας παρακινεί να κάνετε κάτι! Ίσως γίνεστε παραπάνω συναισθηματικοί από όσο θα έπρεπε, καλύτερα να λάβετε υπόψη κάτι περισσότερο από τα γεγονότα που έχετε μπροστά σας. Ενδεχομένως να σας ξεφεύγει κάτι προφανές, επειδή είστε απασχολημένοι με το συναισθηματικό σας δράμα.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε κάπως βαριεστημένοι σήμερα, αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν όσο πλησιάζει το βράδυ. Θα είστε έτοιμοι να πάρετε φωτιά και θα σας δοθούν όλες οι κατάλληλες αφορμές. Φροντίστε να είστε στα καλύτερά σας και μην εκπλαγείτε από όσα θα συμβούν!

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας