Ζώδια σήμερα 05/12 Σάββατο

Ζώδια σήμερα 05/12 Κριός

Διατηρήστε θετική στάση και τα πράγματα θα πάνε όπως θέλετε. Πείτε μερικά αστεία, κρατήστε ένα χαλαρό κλίμα.

Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να τους κρατάτε όλους ευχαριστημένους. Μην αφήνετε τις αμφιβολίες να σας κρατάνε πίσω.

Ζώδια σήμερα 05/12 Ταύρος

Σήμερα μπορεί να είστε απρόθυμοι να δεσμευτείτε σε οτιδήποτε σημαντικό. Συνηθίζετε να κοιτάτε λοξά όσους υπόσχονται μεγάλα και υπέροχα πράγματα. Είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να μην πέφτετε σε τέτοιες παγίδες. Μην δεσμευτείτε σε κάτι, χωρίς να ακούσετε πρώτα όλες τις λεπτομέρειες. Επίσης δεν είναι καλή μέρα για να τζογάρετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή είναι από τις μέρες που αισθάνεστε τελείως μόνοι, ακόμη και αν υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι γύρω σας. Κανείς δεν νιώθετε να σας καταλαβαίνει. Η απίστευτη ευαισθησία και ο συναισθηματισμός, σας απομονώνουν από το περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να μην μείνετε για πολύ εκτός… Έχετε περισσότερα κοινά με τους άλλους από όσα νομίζετε.

Ζώδια Καρκίνος

Εξισορροπήστε την περιπετειώδη φύση σας με λίγη πειθαρχία. Είναι σημαντικό να διασκεδάζετε, αλλά είναι επίσης σημαντικό να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας. Τα καλά νέα είναι ότι και τα δύο μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Στην πραγματικότητα, το ένα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το άλλο.

Ζώδια Λέων

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα… Αλλά θα τα ολοκληρώσετε μόνο εάν επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα τη φορά. Ακολουθήστε μια χαλαρή προσέγγιση. Δεν θα τελειώσετε ποτέ αν εστιάζετε στην πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Χωρίστε τη σε μικρότερα κομμάτια, αναθέστε εργασίες και σε άλλους αν μπορείτε.

Ζώδια Παρθένος

Ό,τι κι αν κάνετε σήμερα, προσπαθήστε να το διασκεδάσετε. Ανοίξτε το ραδιόφωνο και τραγουδήστε. Μπορείτε να βρείτε χαρά σχεδόν σε οτιδήποτε. Να το έχετε υπόψη σας, ακόμη κι όταν έχετε πιο δύσκολες εργασίες. Είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας, οπότε μην κατηγορείτε κανέναν άλλο για την κακή σας διάθεση.

Ζώδια Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σήμερα για να επαναφέρετε τις ισορροπίες σας. Μην αφήσετε άλλους να επηρεάσουν τον ψυχισμό σας. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε πάντα όσα σας υπαγορεύονται. Η ευαισθησία σας βοηθά να καταλάβετε πράγματα για τους άλλους… Αλλά μπορεί και να σας ρίξει ψυχολογικά αν αρχίσετε να παίρνετε μέσα σας τις στενοχώριες τους.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι η πειθαρχία και η οργάνωση είναι όσα χρειάζεστε για να είστε επιτυχημένοι. Προσέξτε όμως: Το να είστε πρακτικοί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γκρινιάζετε. Να θυμάστε ότι η διεκπεραίωση ακόμη και των πιο σοβαρών θεμάτων, μπορεί να γίνει διασκεδαστική αν διατηρείτε θετική στάση.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε τους άλλους σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι γύρω σας μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας, εσείς να έχετε ανάγκη να σας δώσουν περισσότερη σημασία από το συνηθισμένο. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο πεισματάρηδες. Δώστε στους ανθρώπους την αγάπη που χρειάζονται – θα διαπιστώσετε ότι θα σας επιστραφεί και με το παραπάνω!

Ζώδια σήμερα 05/12 Αιγόκερως

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως μελαγχολική σήμερα. Προσπαθήστε να μην παίρνετε πολύ σοβαρά τα πράγματα, μην μετατρέψετε καθετί ασήμαντο σε μεγάλη ιστορία. Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε για να πάρετε περισσότερη προσοχή. Ακολουθήστε μια πιο χαλαρή προσέγγιση στις ενέργειες και τις αντιδράσεις σας σε όλες τις καταστάσεις.

Ζώδια Υδροχόος

Βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε την ημερήσια δόση σας γέλιου και θα βγείτε λίγο από το καβούκι σας! Είναι η ιδανική στιγμή για να αφήσετε τις αναστολές σας και να ανοιχτείτε στον κόσμο. Θα διαπιστώσετε ότι βλέπετε με μεγαλύτερη νηφαλιότητα τα συναισθήματά σας. Δεν υπάρχει λόγος να κατσουφιάζετε.

Ζώδια Ιχθύες

Δείξτε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε στην ζωή σας. Αγκαλιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πείτε τους πόσα σημαίνουν για εσάς. Εάν τα πράγματα αρχίσουν να σοβαρεύουν, εσείς είστε αυτοί που θα μπορέσετε να τους τραβήξετε από την ρουτίνα. Δεν χρειάζεται να είστε λυπημένοι, όταν έχετε τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είστε ευχαριστημένοι.