Ζώδια σήμερα 16/12 Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 16/12 Κριός

Το μυαλό σας θα πετάει εδώ και εκεί σήμερα, αλλά τα πράγματα θα ηρεμήσουν μέχρι το βράδυ. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι πιο σταθερή και θα είστε πειθαρχημένοι στις καθημερινές σας εργασίες.

Προγραμματίστε τις επόμενες ημέρες και να είστε πρακτικοί σχετικά με το τι μπορείτε να πετύχετε. Μην ασχολείστε με περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 16/12 Ταύρος

Εκφράστε τα συναισθήματά σας το πρωί, γιατί ως το βράδυ μπορεί να αισθάνεστε απρόθυμοι να επικοινωνήσετε. Αξιοποιήστε αυτή την πειθαρχημένη, νηφάλια ενέργεια, για να έχετε μια ρεαλιστική οπτική για όσα αντιμετωπίζετε. Τώρα έχετε σταθερή και πρακτική στάση απέναντι σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ζωή σας γίνεται πολύ πιο εύκολη και ελεγχόμενη σήμερα. Η επιφανειακή στάση των γύρω σας και οι ανούσιες συζητήσεις, θα μετατραπούν σε πιο ρεαλιστικές και βαθιές συνομιλίες. Θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο να φτάσετε στην καρδιά των ζητημάτων, να είστε ειλικρινείς και ρεαλιστές με τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα δυσκολεύεστε να αποφασίσετε. Αποφύγετε κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και θα πάρετε τις απαντήσεις που ζητάτε. Να είστε ρεαλιστές με τα συναισθήματά σας. Μπορεί να δυσκολευτείτε να συνδεθείτε με κάποιον απόψε, οπότε μείνετε κοντά στο σπίτι και εστιάστε προς τα μέσα.

Ζώδια Λέων

Ίσως δυσκολευτείτε να συνδεθείτε με οποιονδήποτε ουσιαστικά σήμερα, οπότε απλά χαλαρώστε και περάστε καλά. Ακολουθήστε πιο πειθαρχημένη προσέγγιση στις εργασίες σας. Θα διαπιστώσετε ότι θα είστε πιο παραγωγικοί από το μεσημέρι και μετά. Αργότερα θα αισθανθείτε την επιθυμία να χουχουλιάσετε με κάποιον/α που αγαπάτε.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να τρέχετε για διάφορες δουλειές αλλά δεν σας πειράζει: Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Καθώς προχωρά η μέρα, ωστόσο, υπάρχει μια περιοριστική ενέργεια που θα αλλάξει την διάθεσή σας. Θα δυσκολεύεστε να εκφράσετε τις σκέψεις σας.

Ζώδια Ζυγός

Φέρτε τις σκέψεις σας πίσω στη Γη. Μπορεί να ονειροπολείτε στη διάρκεια της μέρας – αλλά αργότερα τα πράγματα απαιτούν νηφαλιότητα και πρακτική στάση. Θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι και ενδιαφέρονται περισσότερο για τα συναισθήματά σας. Περάστε το βράδυ στο σπίτι σας με κάποιον/α που αγαπάτε.

Ζώδια σήμερα 16/12 Σκορπιός

Το πρώτο μέρος της ημέρας θα κυλήσει πιο ομαλά από όσο το βράδυ. Καλό θα είναι να σταθεροποιήσετε την κατάσταση με τη μία. Τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά το πρωί, αργότερα θα υπάρξουν περιορισμοί. Μην πάτε για ύπνο, χωρίς να κάνετε σχέδιο για όσα θέλετε να διεκπεραιώσετε τις επόμενες ημέρες.

Ζώδια Τοξότης

Η σημερινή θα είναι μια πολύ δραστήρια μέρα – αλλά αργότερα τα πράγματα θα ηρεμήσουν. Καλό θα ήταν να περάσετε το βράδυ στο σπίτι και να οργανωθείτε. Εάν έχετε οποιαδήποτε εργασία που απαιτεί πειθαρχία, καλύτερα να την κάνετε αργότερα που τα πράγματα θα κυλούν πιο ομαλά.

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πετάτε στα σύννεφα σήμερα – αλλά το βράδυ η ατμόσφαιρα θα βαρύνει κάπως. Οι γύρω σας δεν θα έχουν διάθεση να συζητήσουν. Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τις επόμενες κινήσεις σας. Ίσως πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο σοβαρή προσέγγιση στην σχέση σας, εκφράζοντας ρητά τα συναισθήματά σας προς τον/την σύντροφό σας.

Ζώδια Υδροχόος

Κρατήστε χαμηλό προφίλ στη διάρκεια της ημέρας και μην παγιδευτείτε σε επιπόλαιες συζητήσεις. Μετά το ηλιοβασίλεμα μην διστάσετε να πείτε την άποψή σας. Θα υπάρχει ένας νηφάλιος τόνος και μια περιοριστική αίσθηση σήμερα… Ίσως νιώθετε ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να απελευθερωθείτε από την τρέχουσα κατάσταση. Μην παγιδευτείτε σε αυτή την αρνητική νοοτροπία.

Ζώδια Ιχθύες

Αφήστε τον γλεντζέ μέσα σας να βγει στην επιφάνεια! Καθώς η μέρα εξελίσσεται, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Μπορεί να υπάρχει κάτι περιοριστικό στα συναισθήματά σας, να δυσκολεύεστε να τα εκφράσετε. Στρέψτε την προσοχή σας προς τα μέσα. Μπορείτε να διατηρήσετε ένα υψηλό επίπεδο αυτοεκτίμησης, δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας